a10aten مدیر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 عنوان خواستگار | مشاهده متن کامل بحث + 1183 بازدید | 93 پست خواستگارم پسر خوبيهولي ميگه مثلا لباسو اينارو بعدن بايد كم بخرييا مثلا شهريه دانشگارو بايد بابات بدهيا گوشيت خراب نشه چون نميشه خريدحالا وضعشم بد نيس نميدونم چرا اينجوريهخيلي ناراحتم ازش ميگه اومدي خونه شوهر ازين خبرا نيس كه راحت خرج كنيچ كنم به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر 1399/06/06 | 17:06 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 یه لگد بزن زیر ماتحتش و سرییییعا ردش کن 😂😂اخ اخ گفتي به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 ادم شوخی شوخی حرفشو میزنه عزیزم زرنگ باش ارهي جوري ميخاد ناراحت نشم ديگه ميگه شوخيه و فلانپس درسته واقعا ممنون درست ميگي به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 عزیزم چندبار باهاش برو بیرون رفتارشو بشناس ،مشخص میشه که چطوریه تو بيرون خب ممكنه الكي خودشو خوب نشون بده نه؟چون ميدونه حساس شدم به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 مردارو نمیشه شناخت عزیزم اگرم بخاطر کسه دیگه نباشه وقتی خیلی واضح بهت گفته همرو پس لاقل باشو بگو ن ن ... اره واقعا از همين ميترسم كه پشيمون شمواسه همين ازتون راهنمايي خاستمممنونبه ذهنم رسيد فعلا بگم قصد ازدواج ندارم تا بعدن به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
1997miina عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 48 تو بيرون خب ممكنه الكي خودشو خوب نشون بده نه؟ چون ميدونه حساس شدم ن بابا چند بار بری اوکیه
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 خیلی حرفای بدی میزنه هنو هیچی نشده اونایی ک نگفتن بعدا خسیس شدن اینکه علنی داره میگه پس فردا تو جرئت ... اره از همين حرصم ميگيره هنوز هيچي نشده اينطوري رفتار ميكنهبعد چي ميشه خدا بخير بگزرونهبعد جالب اينه من باهمه چيزايي كه گفته كنار اومدم بعد اون اينطوري ميگه بهم به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 خیلی حرفای بدی میزنه هنو هیچی نشده اونایی ک نگفتن بعدا خسیس شدن اینکه علنی داره میگه پس فردا تو جرئت ... كاش از اول ميكفتم زياد خرج ميكنم اره همينمو فلانولي خاستم ب قول بعضيا ك ميگن ازدواج اسون بگيرين خير سرم همينكارو كنم به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 یهو دیدی بردت فلافلی 😅 😂😂شايد همونم نبرد گف با خودت نون پنير بيار 🤨 به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 چقدر صداقت اول کار همه رو گفت 😂 صداقت واسش مهمهخودشم اگه به ضررش هم باشه بازم صادقانه ميگهولي خب چه فايده وقتي خسيسع به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 میشه سوال کنم چطور به این نتیجه رسیدی که خوبه؟! ويژگي هاي خوب هم دارهبه هر حال هر كسي ي مشكلاتي داره ديگهمنم از اول نميدونستم اينطوريه كه😁 به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 استارتر ۲ حالت بیشتر نداره یا نمیخوادتت و به اصرار خانواده اش اومده خواستگاریت یا واقع ... اره ممكنه نخادماينم به ذهنم رسيده بودچون مارو بهم معرفي كردن به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
hastiiiim عضویت: 1399/04/10 تعداد پست: 8648 صداقت واسش مهمه خودشم اگه به ضررش هم باشه بازم صادقانه ميگه ولي خب چه فايده وقتي خسيسع کاملا درسته حرفات منم بهش حق ندادم گلم فقط افرین بهش که اینا رو گفته خودت تصمیم بگیری .بعضیها همینم نمیگن بعد تو وسط زندگی گندش درمیاد دختر می مونه کلی حسرت
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 عزیزم همه ی ادما از دور قشنگن و تعریفات زیاده چون کسی با اون شخص زیر ی سقف زندگی نکرده تا بدونه چطور ... اره درسته واقعا هم همينطور شدالان مثلا مامانم فك ميكنه اين پسر عاليهحتي ميگه از نظر مالي هم بهتون كمك ميكنم با اينكه ميدونه اون پسر زياد مشكل مالي هم ندارهبعد اين پسر مياد به من اين حرفارو ميزنه ميگه خرج نكن و فلانواقعا زشته واقعاااا به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 ی روز ببرش بازار هی بگو اینو میخام اونو میخام ببین چی میگه اون وقت میفهمی شوخی کرده یا خسیسه ولی در ... اره همين عجيبه ديگهحتا شوخيشم زشته اونم چي هنوز هيچي نشده اينارو ميگه به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر