2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 93 پست
چرا حرفی نداشتی باید میگفتی اگر خرج من نکنی خرج مردم میخوای بکنی؟ من تو خونه بابام وضعم این بوده توا ...

به هرحال واقعيتو داري ميگي شما

ولي من اخه ساده تر از اين حرفام

ازون پسر هم خوشم ميومده قبلا

الان كه اين حرفارو ميزنه اصلا كُپ ميكنم زبونم بند مياد

سخته از يكي انتظار كاري رو نداشته باشي و اون انجامش بده

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂شايد همونم نبرد  گف با خودت نون پنير بيار 🤨

استارتر حتی اگه به شوخی گفته با خودت نون و پنیر بیار ، شان و شخصیتتو حفظ کن ، به خودت احترام بذار

من بودم یه نگاه بهش میکردم ، یه لبخند میزدم و میگفتم ( ممنون از اینکه صادقانه حرفهاتو زدی . اوکی ،امیدوارم یه کیس مناسب پیدا کنید ، من و شما مناسب هم نیستیم ) و همونجا خداحافظی میکردم و میرفتم پشتمم نگاه نمیکردم ، حتی اگه میگفت شوخی کردم .

و هیچوقت دیگه جوابشو نمیدادم ، هیچوقت 

من نمیدونم چند سالشه ، اما حتی یه پسر ۲۰ ساله هم اینطور رفتار نمیکنه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
اره درسته واقعا هم همينطور شد الان مثلا مامانم فك ميكنه اين پسر عاليه حتي ميگه از نظر مالي هم بهتو ...

خودت دیگه باید بسنجی عزیزم چون همه از دور فقط میبینن و قضاوت میکنن تویی که میخوای ی عمر باهاش زندگی کنی عاقلانه تصمیم بگیر

🙏 یکی همیشه هست که عاشق و مراقب منه 🙏😍🍁
والا منم نميدونستم اينطوريه كه چون فاميليم ميشناسمش فك نميكردم اينطوري باشه بقيه هم كلي تعريف ميكن ...

ببین عزیزم تو دوره ی اشنایی و خواستگاری به ریز ریز  حرفهای خواستگارت دقت کن. خانواده اش هر چقدر هم خوب   ولخرج باشن باز هم باید به خود خواستگار خوب دقت کنی. یادت نره همین حرفهای شوخی شوخی جدی میشن

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
اخه رفتاراي خانواديگيشون اينو نشون نميده  مثلا خيلي خرج ميكنن و بريز و بپاش دارن فاميليم ميشن ...

میخاد سو استفاده نکنی بگی خب پولدارن و...بریز بپاش کنی میخاد گربه دم مجله بکشه میخواد رو ب زن نده ولش کن یکی دیگه

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

مردا کلا همین طورین.یه دست کت و شلوار هرجا بخوان رسمی  برن همونو میپوشن .یه دست هم اسپرت برا سایر جاها .اون که گفته برات لباس نمیخرم .بخاطر اینکه برا خودشم نمیخره و زورش میاد پول بده .داشتم میخوندم یکی گفته بود خوواستگارش بهش گفته این لباس تنم رو یکساله دارم خیلی خندیدم .دقیقا همینطورا تا پاره نشه میپوشن 

استارتر حتی اگه به شوخی گفته با خودت نون و پنیر بیار ، شان و شخصیتتو حفظ کن ، به خودت احترام بذار ...

نه نگفته نون و پنير بيار كه

خودم داشتم شوخي ميكردم😂

اره درسته رفتارش اشتباس

ادم نمياد اول رابطه خودشو اينقد خراب كنه ك

كارش عجيبه

خودت دیگه باید بسنجی عزیزم چون همه از دور فقط میبینن و قضاوت میکنن تویی که میخوای ی عمر باهاش زندگی ...

اره چون منم حتا اخلاقاشو نميشناختم

تازه فهميدم چخبره

ببین عزیزم تو دوره ی اشنایی و خواستگاری به ریز ریز  حرفهای خواستگارت دقت کن. خانواده اش هر چقدر ...

اره واقعا فكرم درگير شده و همش به حرفاش فك ميكنم 

تا بفهمم چخبره و اينا

میخاد سو استفاده نکنی بگی خب پولدارن و...بریز بپاش کنی میخاد گربه دم مجله بکشه میخواد رو ب زن نده ول ...

افرين دقيقا هميناييه ك گفتي دقيقااااا همينطوره

ميخاد مهرشو محكم بكوبه به قول خودش

همه اينا درست اوكي

ولي اخه من ك چيزي نخاستم !

اگه غر ميزدم و چيزي ميخاستم باز ي چيزي

هنوز هيچي نگفته اينطوري ميكنه واي به حال بعدن