2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 93 پست
آه آه بگو پس  غلط کردی میخای زن  بگیری  احیانا بهت نگفته باید سر کار هم بری!!! ردش ک ...

ي بار گفتم وقتي ي لباس نميتوني بخري چرا ميخاي زن بگيري؟

گف پس بخاطر لباس ميخاي باهام ازدواج كني؟

منم قهر كردم چون حرفي نداشتم

البته نتونه بخره كه نه

بهتره بگم نميخااااد بخره

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باهاش بیرون برو بگو بریم کافی شاپ ببین چی میگه

والا همش خودش اصرار ميكنه بريم و اينا

حتا اگه گرونم باشه مشكلي نداره

واسه همين هم سردرگم ميشم كه چرا اينقد ضد و نقيض رفتار ميكنه

استارتر ۲ حالت بیشتر نداره 

یا نمیخوادتت و به اصرار خانواده اش اومده خواستگاریت 

یا واقعا خسیسه

در ضمن فقط ۲۰ سالته ، حالا حالاها وقت برای پیدا کردن و انتخاب یه گزینه ی خوب داری

این ادم و رد کن ، به درد نمیخوره

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
اره كاملا درست ميگي ولي همه ازين پسر تعريف ميكنن ميگن خوبه و فلان بعد وقتي پسراي خوب اينطوري ان ...

عزیزم همه ی ادما از دور قشنگن و تعریفات زیاده چون کسی با اون شخص زیر ی سقف زندگی نکرده تا بدونه چطوریه.هیچ وقت با حرف و تعریفات اطرافیان انتخاب نکن ببین خودت چی دستت میاد از رفتار اون ادم.به امید تغییر دادن رفتار اون ادم هم هیچ وقت ازدواج نکن چون پیر میشی و باز همون اشه و همون کاسه.درسته که همه ی ادما کامل نیستن نه خوب مطلقا نه بد مطلق ولی بعضی از رفتارای بد هست که واقعا غیر قابل تحمله و باعث میشه ادم اخلاقای خوب هم نادیده بگیره از بس که اون ی رفتار غلط آزارش میده.من تو زندگی قبلیم تجربه کرده که بهت میگم.

🙏 یکی همیشه هست که عاشق و مراقب منه 🙏😍🍁

ی روز ببرش بازار هی بگو اینو میخام اونو میخام ببین چی میگه اون وقت میفهمی شوخی کرده یا خسیسه ولی در کل مردا ب زناشون میگن همه کار میکنم همه چی بزات میخرم اب تو دلت تکون  نخوره این میگه گوشیت خراب نشه وااااای

شاید داره امتحانت میکنه تو هم میگفتی من تا وقتی خونه بابامم خرجمو بابام میده بعد ازدواج همه مسئولیته ...

اخه چه امتحاني؟

بايدي ميگه بااايد بابات بده شهريه رو 

منم گفتم باشه ميخاستم ببينم چيكار ميكنه ديدم خوشش هم اومده

ي بار گفتم وقتي ي لباس نميتوني بخري چرا ميخاي زن بگيري؟ گف پس بخاطر لباس ميخاي باهام ازدواج كن ...

چرا حرفی نداشتی باید میگفتی اگر خرج من نکنی خرج مردم میخوای بکنی؟ من تو خونه بابام وضعم این بوده توام که دیدی اگر نمیتونستی نمیومدی جلو بحث لباس نیست بحث اینه ازدواج برا ارامشه من از همین الان زیر سوالم سبک زندگی من تو خونه پدرم زیر سواله از همین الان خوب اگر قبول نداشتی هویت منو چرا اومدی 

نمیدونم جملاتم شاید یکم تنده ولی باید این مفهومو بهش میرسوندی

والا همش خودش اصرار ميكنه بريم و اينا حتا اگه گرونم باشه مشكلي نداره واسه همين هم سردرگم ميشم كه چ ...

خب خوبه که 

حالا بهش بگو من یه ذره خرید دارم بیا باهم بریم ببین نظرش چیه مثلا برو لباس بخرالبته با پول خودت

اخه چه امتحاني؟ بايدي ميگه بااايد بابات بده شهريه رو  منم گفتم باشه ميخاستم ببينم چيكار ميكنه ...

ینی حتی بعد ازدواجم انتظارش اینه شهریه رو بابات بده؟ یا فقط داره نامزدیو میگه؟

والا همش خودش اصرار ميكنه بريم و اينا حتا اگه گرونم باشه مشكلي نداره واسه همين هم سردرگم ميشم كه چ ...

خب پس باید رک بهش بگی من حس میکنم خسیسی ببینی دقیقا چی میگه...

عزیزم هرچقدرم همه بگن خوبه قبول آیا همه زنش شدن بدونن با زنش چطور رفتار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟ شاید ملاک خوبی اونا با شما فرق داره...ادم هیزی نیست خوش اخلاق با ایمان پشت کار داره..حلال حروم سرشه همه ی اینا خوبه اما اگه خسیس باشه گند میزنه به همه اینا و دلتو خون میکنه...لقیه به اینا میگن خوبی تو به چی میگی خوبی؟؟؟

بنظر من خیلی هم خوب نیست

بی انتهایی های عاشقانه ی یک خواهر به برادرهایش (شهید ابراهیم هادی شهید حاج سعید سامانلو)