2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1182 بازدید | 93 پست
واااا چه خسیس  اینجور آدمارو نمیشه اصلا تحمل کرد

اره منم نميتونم

باز خودم ولخرج بودم اره ميگفتم تقصير خودمه

ولي جدي ولخرج نيستم! 

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

میشه لطف کنی کجای این خواستگار خوبه؟ 😑😑😑😑

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آه آه بگو پس

غلط کردی میخای زن  بگیری  احیانا بهت نگفته باید سر کار هم بری!!! ردش کن که بدبختی  خاله من بعد 15 سال داره خون گریه میکنه دقیقا شوهرش همین شخصیتی که گفتی

خدایا دلم میخاد ببرمت بستنی فروشی دو تا آب هویج بستنی بخرم یکی به افتخار تو یکی به افتخار خودم اما نمیشه دوتا میخرم میخورم  به افتخار خودم خودت    

به این فرد میکن خسیس بگو نه تمامممم

چند شبه دلم گرفته،، دلم هوای حرم کرده،، ولی گمون نکنم اقا دیگه منو بطلبه.اگه خوبی یا بدی دیدین ازم حلال کنین،، یه صلوات واسه حاجت روایی خودمو خودت:الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. خدایا،،چنین کن سرانجام کار،،، که تو خشنود باشی و ما رستگار...
اخه رفتاراي خانواديگيشون اينو نشون نميده  مثلا خيلي خرج ميكنن و بريز و بپاش دارن فاميليم ميشن ...

شاید داره امتحانت میکنه تو هم میگفتی من تا وقتی خونه بابامم خرجمو بابام میده بعد ازدواج همه مسئولیتهام همه چیم با شوهرمه 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
میشه لطف کنی کجای این خواستگار خوبه؟ 😑😑😑😑

والا منم نميدونستم اينطوريه كه چون فاميليم ميشناسمش

فك نميكردم اينطوري باشه

بقيه هم كلي تعريف ميكنن

جوريه كه تو فاميل زبانزد همه س

نميدونم واقعا چيشد ي دفه اي!

اگه اين پسر خوبيه 

بدا چين ديگه!😂

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

واقعا جدي؟ يني بخاطر يكي ديگه؟ اخه همه ميدونن خاستگار منه  اگه منو نميخاست كه اينطوري به همه ...

مردارو نمیشه شناخت عزیزم اگرم بخاطر کسه دیگه نباشه وقتی خیلی واضح بهت گفته همرو پس لاقل باشو بگو ن ن اینکه بری دوران عقد بگی چرا اینطوری میگه من ک بهت روز ادل گفتم توام صبرت تموم بشه طلاق پس عاقل باششششش

خیلی حرفای بدی میزنه هنو هیچی نشده اونایی ک نگفتن بعدا خسیس شدن اینکه علنی داره میگه پس فردا تو جرئت نمیکنی دو قرون پول بگیره ازش...ب نظرم بهش بگو بخاطر این حرفات قبول نمیکنم و اتفاقا اصن نگو خرج نمیکنم بگو من خرجم زیاده سالی ۷ ۸ تا مانتو رو میخرم دست ب خرجم خوبه نمیتونیم با هم کنار بیایم...هی نگو من ولخرج نیستم بگو من خونه بابام ب قول تو لوس بودم دیگ نمیخوام عوض شدم مشکل داری متونیم همه چیو تموم  کنیم ک هردو راضی باشیم...اگ رفت برو دمت گردو بشکن عزیزم