گلابتون0 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 1993 عنوان مادرم زن داداشم رو حرف میزنه 433 بازدید | 23 پست داداشم وزنداداشم همدیگه رودوست دارن وبا عشق ازدواج کردن ..دوتاسقط داشته زنداداشم و الان منتظره و یکم مشکل پیدا کرده برای بچه دارشدن ...خیلی روحیه اش ضعیف شده و افسرده شده ..ازاونور مادرم دخالت میکنه و میگه بچه دارنشد واسه پسرم زن میگیرم ..میگم مادر چکارشون داری اینا خودشون بزرگن عاقلن خدا همـبخواد میده چرا دخالت میکنی ..رفتارش اصلا خوب نیست باهاشون خیلی دلم میسوزه ..ازشون هم دورم همش توفکرشونم دعا کنید خدا اولاد بهشون بده هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹 1399/06/06 | 16:32 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mstahery عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 7208 مطمعن باش خدا تو زندگیت کمکت میکنه ایولا داری،،،،،،،😁😁خواهر شوهر نمونه تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺
baran_shirazi عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 942 تو خودت با داداشت صحبت کنه با مادرت صحبت کنه که بگه راضی از زندگیش
mahdooneh عضویت: 1391/12/16 تعداد پست: 1972 دیگه الان دوره وزمونه این حرفا نیست که... خیلیا با بچه دار نشدن کنار میانبه مامانت بکوشاید خدای نکرده مشکل از داداشت هست که نطفش ضعیفه ونمیمونه
shamimd عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 594 کاش با مادرتون صحبت کنید و بگید اگه خدای نکرده من جای اون بودم چی؟ ای فراسوی تجسم در دلم جای داری
گلابتون0 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 1993 بازم به درک شما بخدا خیلی دوسشون دارم مادرم روحیه اش بامن فرق داره هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹
چهارچنگولییی عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 1673 افرین بهت هرروز مادرتو نصیحت کن بگو فکر کن دخترت این مشکل رو داره 9,9,99خیلی ارزوها داشتم که بهشون نرسیدم یمدته دیگه حال دلم خوش نیست ارزویی ندارم امیدوارم خدا بهترین هاشو واسم رقم بزنه
hپروفسوربالتازار۱۳۷۸ عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 1289 گلم اگه دست انسان بودالان همه بچه داشتن دست خداست خداباید بده من فرداروضه حضرت رقیه دارم انشاالله برای زن داداشت دعامی کنم ❤
گلابتونننننننننننن عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 476 انشالله که بچه دار بشن میدونم کار مادرت اشتباس اما مادره منم خالم داشت دق میکرد عروسش بچه دار نمیشه ۱۴سال اشک میومد تو چشاش .میگفت کاش خدا ی بچه بده بهمن(پسرش)دلم آروم شه .😀😀بالاخره بعد ۱۵سال😐دوتا پشت سر هم اورد😂😂
گلابتون0 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/26 تعداد پست: 1993 چ مادرشوهر ی اره واقعا مادر مادر شوهریه که دخالت میکنه متاسفانه برعکس منه طرز فکرش هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹