2777
2789

اگه گفتن منو لایک کن بشدت لاغرم

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با قرص چاق نشو ول کنی دوباره لاغر میشی 

باکالری شماری چاق شو

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
با قرص چاق نشو ول کنی دوباره لاغر میشی  باکالری شماری چاق شو

کتلری شماری چجور دیگه

هنوزم قشنگ ترین چشا ماله مامانمه😍             دونیادی دا هردن قودخلانیر ..  خدایا خیلی  خستم  خیلیییی🤚🖤       خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔
با قرص چاق نشو ول کنی دوباره لاغر میشی  باکالری شماری چاق شو

برنامه اش رو بهم معرفی میکنی؟

من خوشبختم چون خوشبختی حق منه، تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم میوفته 😍⁦❤️⁩🌠🌷
استفاده کردی عزیز؟

گین اپ خوردم خواهرم جینسینگ میخوره میگه اشتهام خیییلی باز شده

ولی پروتز ماندگاریش ی سال و دو سال هست ولی یکمی گرونه 

برا هر کجا میخای هست.صورت باس ن.سینه

با افتخارهم سیدم هم عربم😗
کتلری شماری چجور دیگه

با برنامه های کالری شمار بزنی میاد هر روز به کالری که میخوری اضافه میکنی مثلا موز خیلی کالری داره اضافه میکنی شیر پرچرب هر روز بیشتر میکنی تا دیگه چاق میشی کم کم این برای چاقی مفید و بدون برگشته..

شنیدم پودر جوانه گندم بعد غدا با ماست قاطی کنی بخوری چاق میشی خودم میخوام برم بخرم ببینم چه جوریه 

من با اضافه کردن کالری همینجوری خودم یه خرما اضافه میکردم یه شیرینی خامه ای میخوردم دارم چاق میشم

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

چرا من هرموقع تاپیک میزنم کسی نمیاد؟یا خیلی کم میاد؟مگ اینجا نیستیم ک ب هم کمک کنیم؟و راهنمایی کنیم هم رو؟

پس لطفاً کسایی ک استفاده کردین به ما هم بگید ما هم بریم استفاده کنیم 

من خوشبختم چون خوشبختی حق منه، تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم میوفته 😍⁦❤️⁩🌠🌷
استفاده کردی عزیز؟

اسمشو یادم نیس من همینجور خودم روزی یه چیز پرکالری اضافه میکنم اون کرفس که دوستمون گف رو شنیدم