2777
2789
عنوان

نآخونم😕😬💔

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 57 پست

اسی اولن ک ۶ صب بخاب بابا جان من

دومن این روش ارزون و امتحان کن 

روغن زیتون+ابلیمو+قرص ویتامین Eدلخواه

ببین ی نصفه قاشق غ خ و با ی قاشق غذا خوری ابلیمو قاطی کن بمال ب ناخونات میشه چیزی ک تو عکس میبینی

البته من دوسال پیش زدم 

ناخنام ریش میشد و میشکست ببین الان دوساله همش بلند میشن و نمیشکنن حتی اگه لاک نزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😕💔مامانش همش میگفت ناخونات کوتاه کن میگفتم زنگ بزن مامانت بگو ناخونام شکسته شادی کنه

حالا من یبار ناخنم شکست عاشقش بودما بعد سر دلبر بدبخت ی ماه غر زدم میگفتم تو و خانوادت چشمتون ناخن منو برنمیداشت ناخن ندیده ها گفت بابا بخدا ما نمیدونستیم تو ناخن داری ک چشمون برنداره

خثتیخاثوثحثثتثخثحیکوییجثثکویخث۶هوسویث۹ثخیویوی هووووووووووو هیییییییییییی هاااااااااااا ثتثحثثتیاثحثحثتیت
وایییی خدا چقدر خندیدم بیچاره شوهرامون😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ناخن همه میشکنه ژلیش بزن ت ...

😂😂😂حقشونه والا ژل ناخون منظورته؟میگن ناخون خراب میکنه ک

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤
عزیزم روزی چن دیقه ناخناتو تو ابلیمو بذار سفت میشه

تاثیر داره 💋😍🍕

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤
چه بد من شوهرم شش میره🤪

🙆‍♀️من از همون اول کم شانسم

🙆‍♀️من از همون اول کم شانسم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣شبا راحت میخوابی🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...
اسی اولن ک ۶ صب بخاب بابا جان من دومن این روش ارزون و امتحان کن  روغن زیتون+ابلیمو+قرص ویتامی ...

ای جان چی خوشگله 😍😘مرسی عزیزم فدات شم مرسی از راهنمایی شوهرم ساعت شش از سرکار میاد شب کاره

اسی اولن ک ۶ صب بخاب بابا جان من دومن این روش ارزون و امتحان کن  روغن زیتون+ابلیمو+قرص ویتامی ...

تو ذاتا ناخنهات خوشگله عین کاشت می مونه .مال من بلند میشه خم میشه به داخل.واااااای الان ۲ هفته ست اصلا رشد نکرده .خیلی رو مخمه .از کاشتم بدم میاد نمی دونم چی کار کنم 

درمان آندومتریوز با حذف قند وشکر از رژیم غذایی
فکر کن دور ناخنش هم زخم باشههههه چه شودددد

اییی😬ملدم

حالا من یبار ناخنم شکست عاشقش بودما بعد سر دلبر بدبخت ی ماه غر زدم میگفتم تو و خانوادت چشمتون ناخن م ...

😕💔من مامانش بهم گفت ناخونات کوتاه کن ما از این رسما نداریم مث بیله ناخونات بده باغچرو بیل بزنم