2777
2789
عنوان

نآخونم😕😬💔

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 57 پست
خسته نشدی اینهمه قِر دادی؟ بابا یکم بشین

😕♥️چشم

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤
چیکار ب شوهر بیچاره داری😐همینه ک دور میشین از هم سر چیزای الکی غر میزنید😂😐

😕💔مامانش همش میگفت ناخونات کوتاه کن میگفتم زنگ بزن مامانت بگو ناخونام شکسته شادی کنه

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ناخنام تا ی حدی رشد میکنن دو روز خوشگل میمونن بعد فراخوان میزنن بچه ها وقتشه ک بشکنیم

خثتیخاثوثحثثتثخثحیکوییجثثکویخث۶هوسویث۹ثخیویوی هووووووووووو هیییییییییییی هاااااااااااا ثتثحثثتیاثحثحثتیت
خب تقویت کن ناخوناتو منم قبلاً میشکست الان دیگه نه

چی میزنی😕💔

من ناخنام تا ی حدی رشد میکنن دو روز خوشگل میمونن بعد فراخوان میزنن بچه ها وقتشه ک بشکنیم

😕😂😂😂😂

فولیکول اویل اورفلیم عالیهههههه

ممنون😍💋

😕💔مامانش همش میگفت ناخونات کوتاه کن میگفتم زنگ بزن مامانت بگو ناخونام شکسته شادی کنه

وایییی خدا چقدر خندیدم بیچاره شوهرامون😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂ناخن همه میشکنه ژلیش بزن تا نشکنه

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی
😕💔شوهرم شب کاره ساعت شش میاد 

چه بد من شوهرم شش میره🤪

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...