2777
2789
عنوان

خيانت 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3002 بازدید | 97 پست
اره  ما دو سال قبل از عقد هم باهم دوست بوديم ولي خب دوستم نداشت انگار😭😭😭 واسم سواله چرا اصر ...

شاید شرایط دختره بهش نمیخورده واس همین شما رو انتخاب کرده

کلا به نظرم باید حواستو خیلییی جمع کنی و ببینی در اینده چه میکنه

اگرم گفته ماشین و ...میزنم به نامت حتمااا قبول کن و حتی اگه میتونی حق طلاق بگیر

اره  ما دو سال قبل از عقد هم باهم دوست بوديم ولي خب دوستم نداشت انگار😭😭😭 واسم سواله چرا اصر ...

حتما برا فراموش کررن اون دختره یا شایدم نیاز جنسی

بهرحال فکراتو بکن 

انقدم بی حیا بوده عکس خودشوداده برا دختره

راحت نگذر ازش

فعلا عقدی عقدمدوران شناخته

چندسالتونه؟

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا  رابطه كامل داشتم

پس شوهرت چ دردش بوده دقيقااا؟حتما برو مشاوره

هی تو! از اینکه امروز مورد توجه همه هستی، خوشحال نباشتیتر اول روزنامه، کاغذ باطله فرداست🌪                   
زود پیششنهاد طلاق ندین .بعد طلاق راحت نیس حتی اگه بخاطر خیانت جدا بشی . خیانت باید ریشه یابی شه کسی ...

از نظر من طلاق در مورد خيانت اولين و بهترين راهه

نرهاي عضو سايت درخواست ندين 😡

من کسیو دیدم با یه بچه طلاق گرفت از زنش که بره با دوست دختر قبلش ازدواج کنه و از قضا دختره هم ازدواج کرده بود و بچه داشت و اونم از شوهرش جدا شد و با هم ازدواج کردن

کسیم دیدم که اول عقد خیانت کرد یکی دوبار و بعدا کاملااا وفادار بود به زنش

میخوام بگم اصلا نمیشه بگی همه مثل هم هستن و هر کس یه مدله فقط باید چشماتو خوب باز کنی تا بشناسیش کامل همسرتو

من شوهرم چنسال باهام دوست بود منو میخاست بعد چنسال خاسته های جنسی داشت منم رو کردم منو ول کرد قد ی ماه رف یا ینفر دیگ بعدم اومد با من ازدواج. کرد من خبر نداشتم بعد عقد متوجه شدم 

.... برگشت گفت در حد هفته یبار حرف و جزوه بودیم و تو تو زندگیم نبودی... اما برا من خیلی گرون تموم شد منو بعد چنسال فروخت به هوس... 2شب پیش گوشیش دستم هست داشتم دنبال چیزی میگشتم تو حافظه تلگرام عکسش با دختره رو دیدم... خیلی حالم بده خییلی نه غذا خوردم نه خاب 48ساعته....خیلیرذرد بدیه... وقتی عکس و دیدم ک دختره دستش انداخته دور گردنش بالا آوردم... 

من شوهرم چنسال باهام دوست بود منو میخاست بعد چنسال خاسته های جنسی داشت منم رو کردم منو ول کرد قد ی م ...

بعد عقد هم یبار ازش دیدم عکس دخترای کلاس و با دوستاش میدیدن و به‌ به چه چه ک باهاش خیلی بد. رفتار کردم و.... فعلا هم شرایط رفتن ب مشاوره ندارم چون از هم دوریم.. نمیدونم چیکار کنم... این عکس و دیدم خیلی بدم اومد خیلی حالم بد شد که منو فروخت بخاطر هوس و غریزه و ذره ای وجدان درد نگرفت به حرمت اون همه سال دوستی 

ببین عزیزم حتما برو مشاوره من شوهرم قبل نامزدی مون باکسی دوست بوده وقتی اومد برای نشون کردن کلابااون خانم کات کردبعدازازچندوقت دوباره خانم پ دادب شوهرم ک بیا باهم باشیم شوهرم همه چیوبهم گفت الان 6ساله نتوستم فراموش کنم 

نميدونم  شايد عاشق اون بوده

ذهن مردها با زن ها فرق داره..می تونن در ان واحد به چند تا زن تو زندگی فکر کنن،بهشون علاقه داشته باشن...حالا یکی،کمتر یکی بیشتر...به نظرم تا موضوع داغه برا اطمینام شما حتما حق طلاق رو از ایشون به صورت محضری بگیر 

بعد عقد هم یبار ازش دیدم عکس دخترای کلاس و با دوستاش میدیدن و به‌ به چه چه ک باهاش خیلی بد. رفتار کر ...

الهی ازمشاوره سایت کمک بگیر منم عکسای اون خانم ک باشوهرم بوده رو هرموقعه میبینم خیلی ناراحت میشم کامل درکت میکنم 

بهم گفت از اين ب بعد هر چقد خواستي منو چك كن  هر چي مال و ملك دارم ب نامت ميزنم و اينجور نباش ...

زززززر زده کثافت . به نظر من طلاق بهترین راهه من زبونم لال اگه جات بودم طلاق میگرفتم من دختر داییم شوهرش همین طوری بود تو نامزدی چند بار مچشو گرفت اونم با دوست دختر سابقش که اونم متاهله الان ۲ تا بچه داره شوهره هر چی براش کادو میخره دوست دختره زنگ میزنه به این بد بخت میگه زندگیش جهنمه همش میگه کاش دفعه اول طلاق گرفته بودم هی گفت غلط کردم تکرار نمیشه چند ماه با دوست دخترش حرف نمیزد بعد دوباره بازم شروع میکرد حالا با ۲ تا بچه باید عذاب بکشه چون چند دفعه دعوا کرد رفت خونه باباش پسره با داداشاش و بابای دختره روشون به هم باز شد ولی به هر شگردی دختر دایی منو راضی کرد برگرده دیگه الان روی رفتن به خونه باباشم نداره بدبخت

الهی ازمشاوره سایت کمک بگیر منم عکسای اون خانم ک باشوهرم بوده رو هرموقعه میبینم خیلی ناراحت میشم کام ...

آخه من گفتم چطور 7سال ادعای عاشقی کردی بعد همین که ولم کردی رفتی یا یکی دیگ من مطمئنم بیرون و... بوده طلبکار شد که نه در حد جزوه و درس... ک دیشب عکسشو دیدم کنار دختره کنار دیوار پاها تو بغل دست دختره دورش هه... بهش گفتم خودت دم دستی بودی میل به دم دستی ها داشتی حیف من... خیلی حالم بده عکس تو گوشیم هست..