2777
2789

[QUOTE=152543240]ما گل پیروزی زدیم نه م

ای جونم اگه یادت باشه گل اولم قائدی زد اونم  چه گلیییییی 

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آقا چی به شماها میرسه این جور همو ضایع میکنین

من از طرف دار هر دوشون هسم الانم برای استقلال خوشحالم اگه پرسپولیس هم می‌برد بازم خوشحال میشدم 

مهم اینکه یکی ببره حالا کی مهم نیس

به استقلالیهای عزیز تبریک میگم اما از ۴ بار برد پشت سرهم دربی یکیشو جبران کردین. هنوز ۴-۱ به نفع پرسپولیسه. امیدوارم ۳ بار پیاپی برد بعدی  رو ببینید. باختن واسه ما مثل بردن واسه شما رویا شده بود. خلاصه بازم تبریک میگم

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"
با یه بردعاشقش نشدیم ❤ که با یه باخت ترکش کنیم❤

ما عشقیم عشق.۳۰ ساله دیوانشم.یه مادر ۳۷ ساله عاشق پرسپولیس.جلوی درب محل تمرین رفتم تا فرودگاه با صدتا عکس که با بازیکنانمون انداختم...رفتم به دیدارشون حتی بعد از باختشون❤❤❤❤❤❤

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...

فقط اوساگونا رو از کجا گیر اوردین ؟😂😂😂

بعد شوهرم دیاباته رو با اوساگونا مقایسه میکرد 

قشنگ لنگی سوزی شد کیف کردم مخصوصا گل دقیقه ۴

پُشتِ‌مَن‌خُدا‌بُودِه‌هَمیشِه
دقیقا مرسی پرسپولیسی دو آتیشه✌✌❤❤❤

این همه برد و قهرمانی 

یه بارم استراحت کنن 

سالها استقلال  بخاطره سلامتیش ورزش کرد 

یه بارم ببره 😅😅😅❤❤❤❤❤

امیدوارم که آرزوهام آرزو نمونن 💔☘

خلاصه مابردیم ومابردیم چلوکباب وماخوردیم

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.