2777
2789

اس تق از بس نبرده بودن داشتن از خوشحالی سکته میکردن دلم به حالشون سوخت 

داشتیم فیلم آدمخوارها رو نگاه میکردیم که من                                                              جیغ کشیدم          بابام گفت نترس دختر گلم اینا ادمخوارن باتو کاری ندارن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اس تق از بس نبرده بودن داشتن از خوشحالی سکته میکردن دلم به حالشون سوخت 

منم دلم سوخت براشون اگه میدونستم به اون سیاه پوسته میگفتم زود تر بزنه ب ساعت گناه دارن خو😂😂💪💪🤞✌❤❤

ما عشقیم عشق.۳۰ ساله دیوانشم.یه مادر ۳۷ ساله عاشق پرسپولیس.جلوی درب محل تمرین رفتم تا فرودگاه با صدت ...

ما پرسپولیسی می مانیم تا همیشگی 

من واقعا عاشق تیمم نه به حرف 

با تمام وجود❤❤❤❤❤

امیدوارم که آرزوهام آرزو نمونن 💔☘
دروازه بانشون چه اشک شوقی میریخت دلم ریش شد براش 😂😂😂

خخخ والا بیچاره باورش نمیشد  

داشتیم فیلم آدمخوارها رو نگاه میکردیم که من                                                              جیغ کشیدم          بابام گفت نترس دختر گلم اینا ادمخوارن باتو کاری ندارن 
اونا ده دقیقه بعدش باهم میگن و میخندن بعد خانوما اینجا،تا مرز گیسو گیس کشی پیش میرن بازیه دگ

اره بابا اونا پولشون و میگیرن عین خیالشون نیست

پُشتِ‌مَن‌خُدا‌بُودِه‌هَمیشِه
به استقلالیهای عزیز تبریک میگم اما از ۴ بار برد پشت سرهم دربی یکیشو جبران کردین. هنوز ۴-۱ به نفع پرس ...

ب ب ب ب

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.