2777
2789
عنوان

سردی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 41 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از طرفی غرورم هم اجازه نمی ده چیزی بگم ولی واقعا خسته شدم شبا اون تو یه اتاق دیگه میخوابه منم تو یه ...

یه فیلم از اونا بزار وقتی اومد ببینه حس کپک زده اش کار کنه

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
از بس فشار اقتصادی روشونه از ریشه خشک شدن😐

🤣🤣ابیاری کن عزیز ابیاری

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

چون خسته هستن اینجوری سعی کن صبح ها باهام حرف بزنید چون خستگیش در امده دسگه خسته نیست

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

وای داغ دلم تازه شد

منم اوایل زندگیم شوهرم اینجوری بود انقد گریه میکردم همش میگفتم خدایا من چه مشکلی دارم ک بهم نزدیک نمیشه شده بود سه ماه رابطه نداشتیم.حقیقتا خواستم طلاق بگیرم تاحد جدایی رفتیم سراین مسائل.خداروشکر خداکمکم کرد خوب شد رفت عطاری دوتا پودر گیاهی گرفت خیلی هم گرون نبودن خداشاهده الان شوهرم هرشب یا ی شب درمیان رابطه میخواد ازم دیگه حالم از رابطه ب هم میخوره.جدا از اون پودر ک گرفتیم کلا به مروز زمان خوب میشه حتما تو بدنش ی چیزی کمه یا خدایی نکرده به مواد یا به قرصی اعتیاد داره.من همسرم بخاطر قرصای تاخییری ک میخورد میل جنسیس صفرررشده بود.

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟