2777
2789
عنوان

سردی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 41 پست
از آبیاریو کود دادانم دیگه گذشته هیچی اثرنداره روشون

نور خورشیدم دادی بهش 😃

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

من درکت میکنم چون خودمم کشیدم تو این مدت اینو متوجه شدم هرچی بری سمتشون بیشتر ازت سرد میشن.اصلاااا ازش رابطه نخواه تاخودش بخواد خودتو بهش بچسبون.همین الانم ک میگم شوهرم خوب شده هرشب رابطه میخواد گاهی ک من خیلی ازش رابطه میخوام ازم سردمیشه 

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا شوهر منم این ماه اینطوره ما حداقلش دوشب درمیون یا یه شب درمیون داشتیم این ماه مهمان داشتیم یه هفته دست نزد بعد یه هفته پ بودم بعدشم ۳ روز جروبحث سر بچه داشتیم که موافقت نکرد بعد ۳سال بچه دار بشیم الانم دیشب بعد ۴.۵شب اومد بهش گفتم دیگه نمیخوام

خدایا منو از این جهنمـــــــی که درخانه مادرشوهر زندگــی کردند نجات بده خواهش میکنم
ایشالا ی شوهر سرد گیرت اومد پبشنهاداتی ک داری رو روش پیاده کن ببین تاثیر داشت دوکان بزن

🤣🤣🤣🤣شوهر باشه کوفت باشه 🤣🤣یکی از برگ هاشو می برم میدم بر اساس اون کود می گیرم 😃

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
از طرفی غرورم هم اجازه نمی ده چیزی بگم ولی واقعا خسته شدم شبا اون تو یه اتاق دیگه میخوابه منم تو یه ...

همیشه بابا بزرگم میگه زن نباید تو رختخواب غرور داشته باشه و باید بی حیا باشه بعدم چون خسته هست چرا جدا میخوابی بجاش برو پیشش بخواب باهاش حرف بزن صبح گاه با هم حرف بزنید رابطه داشته باشید بهترین زمان برا رابطه صبح هست نه شب 

بعدم خیلی خوبه زن هم پیش قدم باشه اون خسته اس شما پیش قدم باش ولی تو زمان درست

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
نور خورشیدم دادی بهش 😃

من درکل گفتم منظورم شوهر خودم نبود الان از بس فشار اقتصادی رو مردمه از صب تا شب جون میکنن برای یه لقمه نون دیگه شبم خسته کوفته میان خونه براشون نای اینکارا نمیمونه

من درکل گفتم منظورم شوهر خودم نبود الان از بس فشار اقتصادی رو مردمه از صب تا شب جون میکنن برای یه لق ...

اخه ما برا خودمون زندگی نمی کنیم خونه لوکس داریم اما برا چند ساعت خواب زندگی نمی کنیم زمان قدیم طرف یه اتاق داشت از گرمی میرفت زیر برف الان رو اجاقم بزاری باز سرده

من درکل گفتم منظورم شوهر خودم نبود الان از بس فشار اقتصادی رو مردمه از صب تا شب جون میکنن برای یه لق ...

میدونم بابا میخوام به جو سرد گرما بدم و گرنه کلی میگیم بخندیم زندگیه دیگه هرکی یه مشکلی داره

باشه یه کیت آزمایش اعتیاد10تومنه بندازه توادرارش قول شرف میدونم جوابش مثبته ماهم مثل لودرکارمیکنیم و ...

اخه خودمم همین موقعیت رو دارم شوهرمم مژمعنم معتادنیس شبا میاد داره حرف میرنه چشاش بستس

تواین حالت نمیتونم بش گیربدم بیا پیشم بخواب