2777
2789
عنوان

ارایش و مدل مو جهت مراسم عقد

851 بازدید | 18 پست

سلام . مراسم عقدم‌ ساده برگزار میشه و ی مراسم خیلی خودمونیه . مراسم خارج کشور هست و خب من اونجا آرایشگاه سراغ ندارم ک آرایشگاه برم و مجبورم خودم ارایش کنم خودمو و موهامو باز بزارم ، حتی لباس عقد و حلقه هارو از ایران خریدم. ممکنه بمن ایده بدید در مورد مدل مو و آرایش. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

https://instagram.com/sahar_akkar?igshid=111gbr7t5g7b3

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

https://instagram.com/hairstyle_reyhaneh?igshid=1i2d4jqst9hqv

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

عزیزم آرایش ساده قشنگه ولی حتما چشماتو خوشکل آرایش کن .چشم خیلی توی زیبایی تاثیر داره . حتما مژه مصنوعی بزار .نه از اون مژه ها کخ خیلی بلندو غیر طبیعی هستن ، یه مدل طبیعی ترش رو انتخاب کن . خط چشم حتما بکش ولی نه خیلی کلفت ، در حدی که دور چشمت یه مقدار مشکی تر بشه و چشمت رو کشیده تر کنی . وقتی مژه مصنوعی داری یه خط چشم نازک هم کافیه . حتما یه سایه خوشرنگ با توجه به رنگ لباست بزن .اگر لباست سفیده رنگ سایه رو با توجه به اینکه چه رنگی به صورتت میاد انتخاب کن . نیازی نیست سایه خیلی جیق و اکلیلی باشه ولی حتما سایه بزن حتی اگر شده کم رنگ .چون توی زیبایی چشم تاثیر داره . 

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد
نامزدم ساکن دانمارک هست ولی مراسم عقدم ترکیه برگزار میشه 

عزیزم به نظرم اگر قراره ساده آرایش کنی آرایشگاه نرو .بخاطر کرونا میگم .ارزس نداره بخاطر یه آرایش ساده خودتو در معرض خطر بزاری . بالاخره وسایل آرایشی که برای بقیه استفاده میکنن برای تو هم از همونا استفاده میشه و چون با دهن و چشمت در تماسه خطرناکه

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد
عزیزم آرایش ساده قشنگه ولی حتما چشماتو خوشکل آرایش کن .چشم خیلی توی زیبایی تاثیر داره . حتما مژه مصن ...

ممنونم ازتون❤

آرایش مراسم عقد دغدغم شده چون خودم زیاد تو آرایش کردن تبحر ندارم ، از اینجا هم میشه مژه هامو اکستنشن کنم 

عزیزم به نظرم اگر قراره ساده آرایش کنی آرایشگاه نرو .بخاطر کرونا میگم .ارزس نداره بخاطر یه آرایش ساد ...

من آرایش ساده مدنظرم هست و موی باز 

درسته بخاطر کرونا آرایشگاه رفتن با ریسکه 

استانبول ترکیه 

ایشالا بسلامتی،خوشبخت باشین،عزیزم نگران نباش اونجا ارایشگرها سشوار رو عالی میکشن ،ارایش رو هم بگو ساده برات انجام بدن،اگه تصمیمت جدی هست که ارایشگاه میری،و معلوم شد کدوم منطقه خونه میگیرین ،تو خصوصی بهم بگو بهتون ادرس ارایشگاه رو بدم

[QUOTE=152511118]ایشالا بسلامتی،خوشبخت باشین،عزیزم نگران نباش اونجا ارایشگرها سشوار رو عالی میکشن ،ارایش رو هم بگو 

برای مراسم عقد میرم ترکیه ، خونه ک نگرفتیم 

چجوری میان خصوصی ؟ من بلد نیستم چون تازه وارد این سایت شدم