2777
2789

من دوتا دارم کوچیکه که چهار سال ازمن کوچیکتره از روستاهای اطراف تهرانه البته جسارت به روستایی های خونگرممون نباشه ولی فیس و افاده اش عالمو ورداشته باهمه فامیل شوهرش کات کرده ولی وسطیه با اینکه تحصیلکرده است واقعا هم زیباست خیلی خانومه ومن باهاش مثله خواهرم صمیمی ام دوساله ازش جز خوبی ندیدم 

بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی

من یدونه دارم ازش متنفرم.آرزوی قلبیش اینه منو شوهرم طلاق بگیریم...همیشه بی احترامی میکنه و هیشکیو قبول نداره ولی رنگ لباساشم از من کپی میکنه   

حیدر بابا آغاجلارون اوجالدی ... آما حییف جوانلارون قوجالدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کردم خواهر داره...

ن عزیزم  تکه 

حتی بهش میگم یکی ی دونه خله دیونه😁🤦‍♀️

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

2تا.باهم باشن محلم نمیدن.تنهام باشن بازم همونجور.چی بشه گاهی بزرگه تنها باشه محلم بده.جالبه باهم خیلی جورن ولی چاه همو زیاد میکنن پیش مادر و خواهرشوهر.

با اولیه راحت ترم باز.دومیه مثه خودم مغروره همو دفع میکنیم.چن بار خواست بهم نزدیک بشه ولی نذاشتم چون یه کاری درحقم کرده که واگذار قرانش کردم.

مادرو پدر و خواهر شوهرم و همسر جاری دومیم خیلی تلاش کردن ما باهم جور بشیم اما جاری بزرگه نمیذاره.منم حتی خدا بگه این خوبه امکان نداره قبول کنم.

من همین یه دونه ام!
من یدونه دارم ازش متنفرم.آرزوی قلبیش اینه منو شوهرم طلاق بگیریم...همیشه بی احترامی میکنه و هیشکیو قب ...

جاری منم برای من و خواهر شوهرم دعا میگرفت ک زندگی ما خراب بشه(البته من ب این چیزا اعتقاد ی ندارم)

اما اون انجام داد

اما زندگی خودش خراب شد😔

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

بچه ها من هرکاری میکنم ایراد میگیره خیلی هم ادم بد صلیغه و کثیفیه ینی زورش میاد چیزی رو جمع کنه خودش لباس اصلا نمیخره ولی همش ب لباسای من ایراد میگیره چون چاق من ک هیکلم خوبه هی میگ فلان لباس خیلی گندت میکنه😒تازه باهم میخاسن بیان بیرون امروز نزاشیم