2777
2789
خواهرش فرزند حساب نمیشه برای خانواده؟!

خواهر کی؟؟؟ خواهر نداره

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوتاناقابله اولیش دخترعممه ازاون گنده دماغاهافوق لیسانسه قدیه بچه دبستانی میفهمه اصلابلدنیست بابزرگترچه جوری حرف بزنهاصلاآداب ومعاشرت بلدنیست امادومی یاهمون وسطی غریبه ست بدنیست کلااهل تیپ وآرایشه مهربونه اماحسودوازاون زیرآب زناست بداخلاقیشوتاحالاندیدم خودم ته تغاری گل سرسبد  

شروع ۹۹/۵/۱۶پایان همون پایان تیکرم خداکنه موفق بشم

دوتا دارم. به هم احترام میزاریم البته سال تا سال هم رو هم نمیبینیم اما اگه هم دیدیم واقعا به هم احترام میزاریم. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
تک فرزندی خیلی بده که

مادرش نخواسته دیگه 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

دوتاناقابله اولیش دخترعممه ازاون گنده دماغاهافوق لیسانسه قدیه بچه دبستانی میفهمه اصلابلدنیست بابزرگت ...

منم باید ته تغاری میشدم ک برادر شوهر دومیم قصد ازدواج نداش نامزد من هول بود درعوض🤣

من ک یکی داشتم در حد سلام و علیک اونم گاهی سلام علیک میکردیم  گاهی هم نه

شنیدم جدا شدن...ولی دلم براش میسوزه😔

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه