2821
2789
عنوان

خواهرم

435 بازدید | 12 پست

خواهرم میگه من زیاد با خانواده خودم صمیمی نیستم و روشون سرمایه عاطفی ندارم ،مادرم پیر و تکلیف پدرمم معلومه ک آخر می‌ره واسه خودش زندگی می کنه،من خانواده شوهرم دودستی چسبیدن مادرشوهرم جوونه و اهل خوشی اونجا شادم اونارو تحویل میگیرم چون اول و آخر اونا برام قرار بمونن بعد مادرم ،

به ما میگه من خواهری ندارم ،خواهرشوهرم برام خیلی بهتر ،

وقتی می‌ره خونه بابام,اگر ما بریم سریع جمع می کنه میره ک مارو نبینه 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چقد عجیب اکثر زنا میچسبن به خانواده خودشون این چسبیده به خانواده شوهرش

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)

اشتباه میکنه 

از خیلیایی که رابطه خوبی با پدر و مادرشون نداشتن و حتی سالها ندیده بودنشون شنیدم که گفتن وقتی فهمیدیم فوت کردن انگار پشتمون خالی شده بودنشون دلگرمی بود 

البته دور از جون پدر و مادرت

چه عجیب! 

کینه ای یا خاطراتی دلش رو آزار می ده احتمالا. ولی خب به هر حال این جوری که شما میگی خیلی بی صفته

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

چیز خورش کردن خخخ

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

محبت بهتر هست که بدون توقع باشه به هر حال ما در مقابل هر حقی یه وظیفه داریم و بالعکس با خانواده همسرت بیشتر در تعامل باش ولی به مادر پدر خودتون هم کوتاهی نکنید حتی از لحاظ عاطفی

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز