2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

408 بازدید | 22 پست

سلام من درحال جداییم ۲۲سالمه 

یعنی تقریبا یکساله با هم در ارتباط نبودیم.بخاطر مسائل کرونا و...یکم مجبور شدم صبر کنم و نهایتا دوماه دیگه تموم میشه تمام ماجرا

همش ب این فکر میکنم که من میتونم دوباره با کسی باشم؟این موضوع خیلی اذیتم میکنه.خودمو یه بازنده میدونم تقریبا 

همش فکر میکنم باید خودم یه کیس مناسب پیدا کنم یا باز هم سنتی اتفاق میفته؟یا شایدم اتفاق نیفته.

من سنتی اردواج کردم و همسرم تا الان تنها مرد زندگیم بوده و حتی تجربه دوستی هم ندارم 

نمیدونم چی میشههه!!!

نگاه های مردم رو دوست ندارم

ما تقریبا توافقی جدا شدیم ولی این. اقا و مادرش مریض هستن هر حرفی خواستن در مورد من گفتن

منم بخاطر بیماری پدرم دیگه خواستم سریع ماجرا رو تموم کنم 

نمیدونم چی میشعه

زمان حل میکنه مشکلات رو؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من طلاق گرفتم اصلا به ازدواج فکر نمیکنم چون تو ازدواجم اصلا آرامش نداشتم الان خداروشکر ارامش دارم راحت میخوابم نه فکر اینم کار کنم کرایه خانه بدم نه این اون عوضی بهم خیانت کنه ،خودم کار پیکنم برا خودم خانه جدا گرفتم و هر چی در میارم خرج خودم میکنم نه اون مفت خور که باید براش:کار میکردم 

متاسفم جدایی یخته

اولاش ازیت میشی ب خاطر تنهایی 

امیدوارم خانواده حمایتت کنن 

بعدم این ک حتمن استقلال مالی داشته باش خودتو سرگرم کن خونه نمونی بروسرکار درس بخون یا هرچی 

کلاس برو باشگاه هرچی ک کمک کن سرگرم بشی وخونه نمونی 

بیشتر تو اجتماع ک باشی موقیتایی بهتر برات پیش میاد سنی هم نداری

منم الان ارامش دارم  ولی از تنهایی میترسم چرا اون بعد از یکماه با کسی رابطشو شروع کرد  ...

اگر میخوای دوباره ازدواج کنی و اینبار شکست نخوری پس عجله نکن ،اشتباهاتی که تو انتخاب اولت کردی و بنویس برا خودت رو یه کاغذ  وبگو من برای بار دوم دیگه این اشتباهات و نمیکنم مثلا من خودم اصلا و ابدا دیگه احساسی و عاشقانه ازدواج نمیکنم فقط عاقلانه،بعد هم تمام کسایی که دیدم ازدواج دوم داشتن ۹۰ درصد بهتر از ازدواج اولشون بوده من الان خیلی کیس ای بهتری برا ازدواج میان سراغم تا زمانی که دختر خانه بابام بودم 

چرا نتونی با کسی باشی 

یکی از آشناهای ما همون شرایط تو بود تو سن کم ازدواج سنتی کرد بعد دو سه سال توافقی جدا شدن 

بعدش هم رفت سر کار هم دوستای جدیدی پیدا کرد هم کلی خواستگار مجرد داشت ولی خوب اینبار با چشم باز انتخاب کرد با یه مردی ک اونم ازدواج نا موفق داشت ازدواج کرد مرد بی نهایت با شخصیت اجتماعی جنتلمن کاری الانم یه دختره ۳ ساله دارن و خیلی ام خوشبختن