2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 22 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چرا اون چون مرده هرکار دلش خواست کرد  و میتونع به راحتی هم ازدواج کنع  ولی من نع

نگران نباش 

سن وسالی نداری خاهرم 

بهترینا برات پیش میاد مطمعن باش 

فقد عجله نکن با فکر ومنطق بروجلو کمتر احساسی فک کن

واس منم دعا کن شرایط شما رو دارم  

یعنی برای مردا اهمیت نداره که طرفشون قبلا با یکی دیگ بوده؟

ادم ا باهم فرق دارن نمیشه بگی برا مردا فرقی نداره؟مثلا من م زنم یه اعتقاداتی دارم که یک زن ه دیگه نداره ،برای بعصی مردا مجرد  اصلا مهم نیست با دختری که قبلا ازدواج داشته ازدواج کنن ،بعدهم مثلا مروی که قبلا مثل خودت طلاق گرفته ولی انسان خوبیه چه اشکالی داره انقدر هستن ،خیلی دورو برم میبینم ازدواج دوم کردن (ولی برا خانم ایی که بچه ندارن از ازدواج اول مورد  خوب بیشتر هست

خب من فکر میکنم ازدواج سنتی درست نیست  چون معمولا خانواده پسر دختر رو میپسندن  ابا خانوا ...

چرا ک نه 

مگه چ اشکالی داره تو زندگیتون شکست خوردی 

حق زندگی ندارید

خیلیا با وجود بچه وسن بالا با پسر مجرد ازدواج مبکنن دیدم ک میگم وخوشبختن  

اعتماد بنفس داشته باش خودتو دست بالا بگیر خدارو شکر کن ک استقلال مالی داری وحمایت خانوادتم هس 

ابنکه باید منتظر بمونم یکی بیاد انتخاب کنه  اصلا من میتونم دوباره اعتماد کتم؟

حق داری منم مثل شماس سخت اعتماد میکنم 

حتمن ک نباید بشینی خونه وک بیان انتخابت کنن

چون شاغلی وتواجتماع مطمعن باش شرایط ازدواج برات پیدا میشه وخیلی بهتر از ازدواج قبلیت 

توکل کن ب خدا واز اون بخاه