2789
عنوان

خاهرنعمته

115 بازدید | 12 پست

خانومامن هیچوقت طعم داشتن ی خاهرک همرازوهمدمم باشه رونچشیدم واس همینم همیش مامانموسرزنش میکنم...خودم ی دختردارم دلم میخادیکی دیگ بیارم جفت باشن تادخترم کمبودای منواحساس نکنه ازطرفی میگم بچه بایدجفت باشه اگ دومی پسرشدچیکارکنم اونوقت هردوتنهان نمیتونمم ک چهارتابچه بیارم هم خیلی حاملگیم بدبوده هم زایمانم افتضاح بدزایمانم هستم قبلن خیلی دلم میخاس بچه هام جفت باشن الان هرچی فک میکنم من توانشوندارم شوهرمن اهل همکاری نیست فقط دلم بحال دخترم میسوزه چیکارکنم فقط دوست ندارم برم تعین جنسیت واینادوست دارم خداچیزی ک بصلاحمه بهم بده....دیگ موندم

منم مثل شما 

البته من دوتا پسر دارم

راستش آرزوم دختر بود که صلاح خدا نبود خوب خواهر نداشته باشی دختر هم نداشته باشی دیگه خیلی تنها میشی

ولی شما بسپار به خدا و صلاحش اگه دختر بود که دخترت خواهر دارع نبود هم خودت میتونی براش خواهر باشی هم مادر

دیدم واقعا بعضی مادرها اینطوری هستن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تخم مرغو باید زیاد بزنی 

موادت باید همدما با محیط باشه ازیخچال یهو درنیاری 

فرت رو باید یه ربع زودتر روشن کنی 

اخر که ارد اضافه میکنی نباید با همزن یا قاشق فلزی هم بزنی باید لیسک یا قاشق چوبی باشه 

در فر رو تا ۴۰ دقیقه بازنکنی 

اینارو رعایت کردی؟

خدایاشکرت

منم خواهر ندارم 

بعضی وقتها حسرتشو میخورم ولی وقتی جنگ و دعوای دختر عمو هام میبینیم میگم خدایا غلط کردم 😂😂 همون بهتر خواهر ندارم 

زیاد سخت نگیر عزیزم راضی باش به رضای خدا 

همه خواهر ها که خوب نیستن 

بعضیا حسودن مثل خاله ام به مامانم حسودی میکنه 😐😐 

الان من خواهر ندارم واقعنم برام مهم نیست 

دعا کن بچه هات فقط سالم باشن جنسیت اصلن مهم نیست بعضی داداشا از صدتا خواهر بهترن 

فقط 43 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم خواهر ندارم  بعضی وقتها حسرتشو میخورم ولی وقتی جنگ و دعوای دختر عمو هام میبینیم میگم خدایا ...

دخترخاله هام دوتان خیلیم باهم خوب نیستن ولی جلوی من خیلی باهم خوب میشن من همیشه پیش اونااحساس تنهایی میکردم درسته اونام همیشه ب تک دختربودن من غبطه مسخوردن ولی من هیچوقت کسیونداشتم باهاش بگم بخندم رازاموبگم

منم خواهر ندارم یه پسر دارم میترسم بیارم باز پسر بشه بی خواهری بد دردیه

درهرحال پسر هم بشه پسرت تنها نیست

من الان گرچه خودم تنهام ولی اینکه دوتاشون باهم هستن هم خودش برام خوبه حداقل اونها تنها نیستن