2821
2789
کاش همه اینجوری بودن واقعا

تو از خودت شروع کن...وقتی خودت برا خودت ی فرق بزاری بین بقیه خانما خودتم باورت میش حتما ی فرق خیلی شاخی هس.ن عزیزم فقط با ی ادمی تفاهم نداشتی و ترجیح دادی بیشتر از این اذیت نشی توی زندگی همین

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

زنی که شوهرشو از دست داده "مجرده" نه بیوه.

زنی که از شوهرش جدا شده اونم "مجرده" نه مطلقه.

و زنی که همسر نداره و بچه‌هاشو به‌تنهایی بزرگ میکنه "سرپرست خانواده"ست نه زنِ بی‌سرپرست.

اگه الفاظ رو درست استفاده کنیم خیلی از خانمها کمتر آسیب میبینن

ادبیاتمان را اصلاح کنیم!

خودت░باش.░یه░اصل░خیلی░بهتر░از░یک░نسخه░است.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مردم با چیزی که نتونن درکش کنن میجنگن شما چرا اینقدر براتون مهمه مردم چی میگن؟ همین مردم حاضر بودن ...

مرسی عزیزم آخه من اگه جایی اذیتم کنن ترکش میکنم ولی یه گاهی نمیشه اینکارو کرد چون مجبوریم مثلا درس بخونیم یا دانشگاه یا محیط کار...

اسم مطلقه که میشنون رفتار بدی میکنن واسه من مهم نیست ولی ناراحتیم اینه که من لایق این رفتار نیستم لیاقتم بیشتره چون همیشه سعی کردم  اشتباهی نکنم 😔

مرسی عزیزم آخه من اگه جایی اذیتم کنن ترکش میکنم ولی یه گاهی نمیشه اینکارو کرد چون مجبوریم مثلا درس ب ...

لزومی نداره همه از ریز زندگیت باخبر باشن.چ اهمیتی داره ک ب دوستا و همکلاسیات بگی ک جدا شدی؟ادم همه اسرار زندگیشو ب همه نمیگه چ ازدواج قبلیت چ هر چی

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
تو از خودت شروع کن...وقتی خودت برا خودت ی فرق بزاری بین بقیه خانما خودتم باورت میش حتما ی فرق خیلی ش ...

نه عزیزم به نظرم من هیچ فرقی نیست ولی من که مدرسه نمی رم دیگه ولی دیدم که این مشکل واسه طرف پیش اومده بود مدیر مدرسه همیشه اونو جدا میکرد از بقیه و رفتار زشتی داشت باهاش جلوی بچه ها و منت میزاشت سرش به خاطر این موضوع که قبولش کرده بود تو مدرسه من به جای اون دلم سوخت اون لایق این رفتار نبود...

واقعا چارش چی بود مجبور بود همونجا بمونه خیلیا هستن شرایط مشابه دارن...

نه عزیزم به نظرم من هیچ فرقی نیست ولی من که مدرسه نمی رم دیگه ولی دیدم که این مشکل واسه طرف پیش اومد ...

سنش کمه حتما ک مدرسه میره. تلاش کنه درسشو خوب بخونه دیگ کسی نمیتونه منتی سرش بزاره وقتی از بقیه شاگردا بهترباشه

لزومی نداره همه از ریز زندگیت باخبر باشن.چ اهمیتی داره ک ب دوستا و همکلاسیات بگی ک جدا شدی؟ادم همه ا ...

درسته عزیزم ولی گاهی اوقات نمیخواد ولی ناخواسته اطرافیان متوجه میشن مثل اون شرایطی که الان گفتم تو اون پستم

سنش کمه حتما ک مدرسه میره. تلاش کنه درسشو خوب بخونه دیگ کسی نمیتونه منتی سرش بزاره وقتی از بقیه شاگر ...

درسته ولی تو اون تایم باید تحمل کنه و این رفتارت واقعا ناراحت کننده هست

درسته ولی تو اون تایم باید تحمل کنه و این رفتارت واقعا ناراحت کننده هست

زندگی بالا پایین داره اونم یه خدایی داره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز