2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا باید با این اسم شما یاد چیزی بیفتید؟اونم یه ادمه مث بقیه

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

یه زن بدبخت و تنها.

که هیچ جا  جا نداره اگر با پسر ازدواج کنه یه حرف میزنن.

اگر با مرد زن دار ازدواج کنن میشه زن دوم و فلان

و اینکه باید منتظر بمونه تا یک مرد مطلقه .یا مردی که همسرش فوت کرده چندتا بچه داره بیاد بگیرش

قدیما به بچه ها میگفتن بازیگوشی نکن🤨الان میگن گوشی بازی نکن😁🤣

میگن طلاق بدترین حلال خداست. 

خدا حلال گذاشته تا خانواده ای که اصلاح نمیشه، دو طرف از تعالی و زندگی دارند دور میشن، و تحمل ندارند  از هم جدا بشن.ولی از طرفی زن و مردی که با بدی های همسرشون صبر کنند، ثواب می‌برند. 

زنی که شوهرش جون به لبش کرد مجبور شد جداشه حالاهم باید نگاه مردم وحرفای مزخرفه مردمو بشنوه 

همیشه هم اینطور نیست میتونه برعکس باشه زنی که مقصر ومردش جدا شده

خودت░باش.░یه░اصل░خیلی░بهتر░از░یک░نسخه░است.
یه زن بدبخت و تنها. که هیچ جا  جا نداره اگر با پسر ازدواج کنه یه حرف میزنن. اگر با مرد زن دار ...

خانم عزیزم من جدا شدم ولی اصلا حرفاتون درمورد همه یکی نیست لزوما حتما نباید ازدواج کرد ب این خفتی ک شما نسخه دادی

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

واقعا اگه همه اینجوری فکر میکردن و عدالت و در نظر میگرفتن خیلی خوب بود ولی آخ که دلم چقدر شکسته از بعضیا که بی رحمانه قضاوت میکنن اونایی که به آدم تهمت ناروا میزنن کسی که کل عمرش سعی کرده درست باشه و یه بار شکست خورده تو این مملکت نباید بیشتر از این دل شکسته بشه!😔😔

آدما خیلی بد شدن چطور شد که اینطوری شدن چرا بیخودی قضاوت میکنن یه جوری زخم میزنن که هیچوقت جاش خوب نمیشه...

آسیب دیده از ازدواج بد

قوی برای پایان‌دادن به مشکلات. خیلی خانم‌ها تن میدن به شرایط و تغییر ایجاد نمیکنن. مطلقه شهامت پایان دادن به سختی‌ها رو داشته

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!
منم متاسفانه جزو اون دسته خیلیای بی عرضم🥺

من جایی نگفتم اونایی که تن میدن به شرایط بی‌عرضه هستن

گفتم شهامت پایان دادن به سختی رو ندارن

و این ایراد فقط تو ازدواج نیست

خود منم تو شغلی واقعا اذیت شدم و نزدیک به یک سال طول کشید شهامت رهایی پیدا کنم و خودم رو نجات بدم

شما اگه دوست دارید در مورد مشکلتون حرف بزنید. میشنوم تا یکم آروم بشید

آسیب دیده از ازدواج بد قوی برای پایان‌دادن به مشکلات. خیلی خانم‌ها تن میدن به شرایط و تغییر ایجاد ن ...

منم همینکارو کردم ولی الان آدما با قضاوتهای بیجا و حرفاشون حالم و بد جور بد میکنن و مثل یه مجرم برخورد میکنن

منم همینکارو کردم ولی الان آدما با قضاوتهای بیجا و حرفاشون حالم و بد جور بد میکنن و مثل یه مجرم برخو ...

مردم با چیزی که نتونن درکش کنن میجنگن

شما چرا اینقدر براتون مهمه مردم چی میگن؟ همین مردم حاضر بودن یک بار جای شما و تو شرایط شما زندگی کنن؟ همین مردم سرشون درد بگیره نه تنها به شما فکر نمیکنن بلکه حاضرن شما رو برای رفع مشکلات خودشون قربانی کنن

جدی نگیرید مردم رو

برای خودتون زندگی کنید

ایشالا بخت بعدیتون بلند و شاد باشه. جبران سختی کا کشیدید

منم همینکارو کردم ولی الان آدما با قضاوتهای بیجا و حرفاشون حالم و بد جور بد میکنن و مثل یه مجرم برخو ...

جدا شدی؟ یه چیزی میگم خوبه روش فکرکنی.ببین چرا میخوای مردم رو راضی کنی نظرشون جلب کنی ک خوششون بیاد بگن توخوبی؟مردم از خودشون راضی نیستن از بچه هاشون راضی نیستن بعضیا از زندگیاشون راضی نیستن و شاید خیلی موضوعات دیگ باشه ک ازش راضی نیستن حالا تو میخوای خودتو ناراحت کنی ک چرا مردم اینو گفتن و اونا رو راضی کنی؟بیخیال باش و برای خودت زندگی کن