2821
2789
مرسی عزیزم آخه من اگه جایی اذیتم کنن ترکش میکنم ولی یه گاهی نمیشه اینکارو کرد چون مجبوریم مثلا درس ب ...

مردم براتون مهم نباشن

البته متاسفانه مردم ما دیدشون به مطلقه و بیوه یکمی بده. فکر میکنن خانم مطلقه منتظر نشسته هوار زندگی اونا بشه. ولی نباید با یه نفر همه رو قضاوت کرد. چون یه مطلقه کاری کرده دلیل نمیشه همه مطلقه‌ها برن تو زندگی کس دیگه. زن متاهل دیدم خیانت کرده. مطلقه و متاهل نداره این چیزا

من خودم با معاشرت بی‌دلیل مرد متاهل با زن مخالفم. ولی نه چون مطلقه‌س. کلا با هر زن نامحرمی (چه بیوه چه مطلقه و چه متاهل و چه مجرد) درست نیست مرد متاهل بی‌دلیل دم‌خور بشه

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حقیقت تلخ همیشه

این حقیقته مغز خودته والا زنای مطلقه ای دیدم که خیلی خوشبختن و زندگی رو فقط تو شوهر کردن وزاییدن نمیدونن البته بعضیا کلا تو دنیای کوچیک خودشونن والبته افکارشونم همونقدر پوچ

واقعا اگه همه اینجوری فکر میکردن و عدالت و در نظر میگرفتن خیلی خوب بود ولی آخ که دلم چقدر شکسته از ب ...

عزیزم اصلا به حرف های مردم اهمیت نده خودت باش اون جوری که فکر میکنی انجام بده سنت که بالا رفت تازه می فهمی به خاطر اراجیف یه عده آدم بی فرهنگ افسرده و داغون شدی مهم ذات آدم که باید خوب باشه  

این حقیقته مغز خودته والا زنای مطلقه ای دیدم که خیلی خوشبختن و زندگی رو فقط تو شوهر کردن وزاییدن نمی ...

مستقل بودن خوبه یه زنی که خوش برا خوش زندگی کنه خیلی شیک بگرده آزاد برگرده.اختیارش دست خودش بله خیلی خوبه 

وووووولی تا کی آخرش چی؟؟؟؟؟؟؟ ربطی به کوچیک بزرگی دنیا نیست . حرف زندگی زندددددددگی

قدیما به بچه ها میگفتن بازیگوشی نکن🤨الان میگن گوشی بازی نکن😁🤣
اون بیعرضه رو به خودم گفتم عزیزم.

متوجه شدم عزیزم

عرض کردم به خودتون برچسب نزنید. شما یا شهامت کافی برای جدایی ندارید. یا شرایط طوریه که شاید مثلا بخاطر بچه جدا نمیشید. این از بی‌عرضه بودن شما نیست

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!
مستقل بودن خوبه یه زنی که خوش برا خوش زندگی کنه خیلی شیک بگرده آزاد برگرده.اختیارش دست خودش بله خیلی ...

مگه اونی که ازدواج میکنه قراره آخرش چی بشه 🤣🤣

ازدواج یه هدف نیس یه اتفاق که ممکنه پیش بیاد یا نیاد طلاق هم همینطور گاهی وقتا پیش میاد ولی اینکه تو یه دوره از زندگیت مجبور به جدایی بشی  این معنیش بدبختی نیس این  یعنی آدم باید امید وار باشه رو پای خودش بایسته و زندگیشو ادامه بده صرفا هدف فقط ازدواج وتولید مثل نباشه همه ما زندگی میکنیم بعد هم میریم زیر خاک منظوره شما از آخرش چیه زندگی همینه دیگه  گاهی یه همسفر داری گاهی نداری این چیزا هدف نیس این چیزا باید پیش بیاد 

مگه اونی که ازدواج میکنه قراره آخرش چی بشه 🤣🤣 ازدواج یه هدف نیس یه اتفاق که ممکنه پیش بیاد یا نیا ...

کلا ازدواج سنت پیامبر هست عزیزم با ازدواج انسان کامل تر و زرنگتر و با تجربه میشه.

الهی که هیچ طلاقی نباشه جدایی نباشه . همه کنار هم خوب و خوش باشن .

قدیما به بچه ها میگفتن بازیگوشی نکن🤨الان میگن گوشی بازی نکن😁🤣
این حقیقته مغز خودته والا زنای مطلقه ای دیدم که خیلی خوشبختن و زندگی رو فقط تو شوهر کردن وزاییدن نمی ...

درسته واقعا متاسفم واسه بعضی از آدما که واسه خودشون هیچ ارزشی قایل نیستن و هویت خودشونو در کنار یک مرد میبینن و این آدما هستن که خودشونو تو یک زندگی اشتباه تا همیشه گیر میندازن و اونایی که به فکر زندگی خودشون و خوشبختی خودشون هستن رو تحقیر و خورده میشناسن چون خودشون هیچوقت نتونستن اونکارو انجام بدن پس میخوان آزار روحیشون رو کم کنن و خودشونو گول بزنن به نظرم ما لایق بهتر از این هستیم که بخوایم مغزمونو واسه این آدما خورد کنیم که چیزی رو بهشون بفهمونیم آخر هم باز تو رو بد میدونن خودشونو خوب‌....