2777
2789

سلام خانومای گل.من۳ماه اقدامم برای بارداری.۳ سالم جلوگیری طبیعی داشتم.پریودام نا منظنه.یه سری مطالب هست که میگن رحم سرد باعث بی نظمی پریود و باردار نشدن میشه

من فک میکنم رحمم سرده.کسی هست ک رحم سردشو خودش درمان کرده باشه و همون ماه باردار شده باشه?

میشه بگید چیکار کردید?من تواین ۳ ماه به اندازه ۳ سال استرس کشیدم 😢😢😢😢😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عشقم من 

فروردین ازدواج کردم وچون سن شوهرم ۳۴سال بود زودی بچه میخواستیم ۲ماه اقدام کردیم بی فایده خردادماه من هرصبح ناشتا واخرشب موقع خواب سیاه دونه وعسل خوردم همون ماه باردار شدم دخترمم اسفند دنیا اومد

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)

عزیزم من رحمم سرد بود.و پریودهای بسیار نامنظمی داشتم.سردی رحمم رو با ورزش کردن و خوردن عرق رازیانه و غذای گرم مثل عسل و... گرم کردم و خدارو شکر الان پریودهام منظمه🤗♥️

سعی کردن ورزش مداوم داشته باشی و از غذاهای سرد امتناع کنی و دائم غذاهای گرم بخوری