2777
2789
عنوان

درد ودل یه عروس تنهای بدبخت

2110 بازدید | 26 پست

تازه ازدواج کردم عروس اخری هستم.

۷تا جاری و ۳خواهرشوهر دارم.

تو جمعاشون خیلی تنهام هیچکس تحویلم نمیگیره خیلی غرورم خورد میشه هی میخوام نرم شوهرم به زور منو میبره.

مادرشوهرمم فقط بقیه جاریامو تحویل میگیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هروقت میرم خونشون میبینم رفتارشون اینه میرم تو اتاق میشینم یا همونجا پیششون سرمو میکنم تو گوشی محلشون نمی‌ذارم 

شوهرمم هی میگه چته 

چته 

منم چند بار گفتم وقتی میایم اینجا از کنار من نرو میبینی خو من بدم میاد کسی محل نذاره بهم حالا خو دیگه خدا بهم دختر داده به بهونه ی لباس دخترم یا غذای دخترم یا عوض کردن دخترم میرم تو اتاق کلی طول میدم و نمیام بیرون 

فقط خدا 
من هروقت میرم خونشون میبینم رفتارشون اینه میرم تو اتاق میشینم یا همونجا پیششون سرمو میکنم تو گوشی مح ...

منم باید بچه بیارم با اون سرمو گرم کنم خیلی وحشتناکه تو یه جمع شلوغ تنها باشی

من ک چند روز پیشا از بس اذیتم کرد ارزوی مرگشو کردم ولی بلافاصله گفتم خدایا ببخشید عصبی شدم ی چیز گفت ...

منم دیشب همینو از خدا خواستم واقعا حالم ازش بهم میخوره

برات مهم نباشه عزیزم

برعکس این مورد به سودخودتونه

چون تجربه ثایت کرده هر چی صمیمی تر دخالتها هم بیشتر

من توی ماه گذشته دوتا جاری گیرم اومد

اونروز مامانم گفت دیگه حتما خانواده شوهرت اونا رو بیشتر تحویل میگیرن

گفتم دعا کن اینجوری باشه چون دیگه وقت نمیکنن به من گیر بدن یا دنبال مسایل و زندگی من بشان

سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن

منم وقتی میرم یا همش کنار شوهرمم یا اینکه میرم توی حیاط قدم میزنم

اهمیت ندین

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
منم باید بچه بیارم با اون سرمو گرم کنم خیلی وحشتناکه تو یه جمع شلوغ تنها باشی

من کاملن درکت میکنم جمع ما شلوغ نیس تک عروسم و ی دونه خواهر شوهر بیشتر ندارم ک متاهله تو جمع 6 تاییمون کاملن احساس تنهایی میکنم میچسبم ب شوهرم البته پدرشوهرم خوبه ولی مامانش منفجر میشه اگ پدرش باهام صحبت کنه

برات مهم نباشه عزیزم برعکس این مورد به سودخودتونه چون تجربه ثایت کرده هر چی صمیمی تر دخالتها هم بی ...

اخه من تازه ۶ماهه عقدکردم به جا اینکه اولشه تحویلم بگیرن هیج کاری ندارن واقعا خیلی ناراحتم از دستشون

من کاملن درکت میکنم جمع ما شلوغ نیس تک عروسم و ی دونه خواهر شوهر بیشتر ندارم ک متاهله تو جمع 6 تاییم ...

من حالم ازتو بدتره گلم.این همه جاری دارم همش تحدیلشون میگیرخ بعد به من میگه دختره