2777
2789
آره دوست دارم نونی بذارم ولی گوشت چرخ کرده نداریم  گوشت و مرغ و ماهی داریم

مرغ‌داری..واویشکادرست‌کن😋

۹۹/۹/۹‌کلی‌اتفاقای‌خوب‌برام‌‌افتاده❤🍃شاه‌هَست‌حُسین‌پادِشاه‌هَست‌حُسین...❤🍃وتوپَنایی‌درهرپِیشامدبـــَد......❤🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی قاشق گلاب و کلی زعفرونم میریزم عالی میشه..امتحان کنید ایندفه

آره‌اینم‌اگه‌داشته‌باشم‌میریزم..

من‌جداازلیموآب‌لیمومیزنم

۹۹/۹/۹‌کلی‌اتفاقای‌خوب‌برام‌‌افتاده❤🍃شاه‌هَست‌حُسین‌پادِشاه‌هَست‌حُسین...❤🍃وتوپَنایی‌درهرپِیشامدبـــَد......❤🍃
آره دارچینو شنیدم خیلی خوشمزه میکنه ولی دارچین ندارم فکر کنم یه سر باید برم بیرون 

حالانبودم‌مهم‌نیس...بیشتربخاطرعطرش

دستور یه الویه خوشمزه ام بدید 

سیب زمینی و تخم مرغ رو آب پز کن و رنده کن

خیار شور زیاد. کالباس.نخود فرنگی. اگه دوس داشتی ذرت. هویج یا پخته یا خام (اگه پخته بود نگینی اگ خام بود رنده). سس مایونز. نعنا. فلفل سیاه. نمک. یه قاشق ابلیمو

همرو قاطی کن بزار یخچال خنک شه 

با نون باگت و کاهو و نوشابه و..... میل کنین

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
من نمیشناسم چند تا از کارهاشو بگو

😂😂😂یکی بود الویه درست کرده بود مالیده بود اونجاش،😷😷😷😷🤢🤢🤢خوابیده رو تخت شوهرش با نون خورده،🤢😷🤢😷🤢😷😷😷

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
دستور شو میدی عزیزم 

مرغ و پیاز و زرد چوبه و دارچین بزار بپزه بعد ریش ريشش کن سیب زمینی هم سرخ کن باهم مخلوط کن یه کم نمک بزن  با خیار شور گوجه و سس قرمز بخورید نون ساندویچی باشه هم بهتره خوشمزه هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

دوست دارم دست پختم انقد خوب شه زبون زد همه فامیل شه 

مخصوصا واسه شوهرم که حالا حالا ها هر غذایی نمیخوره و خیلی حساسه 

منم تو خونه پدرم دست به سیاه و سفید نزدم 

الان یه هفتس اومدم خونه خودم با فیلم و این جور چیزا آشپزی میکنم 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹
آره‌اینم‌اگه‌داشته‌باشم‌میریزم.. من‌جداازلیموآب‌لیمومیزنم

منم ترش میپسندم خورشتو ی کم آبغوره و ی کم آبلیمو میریزم تازه بعد کلی لیمو عمانیرم میشکونم و توشو میریزم😑

به نیت 
😂😂😂یکی بود الویه درست کرده بود مالیده بود اونجاش،😷😷😷😷🤢🤢🤢خوابیده رو تخت شوهرش با نون خورده، ...

اوووووووووو یادم اومد کیو میگی 

دیگه عمرا بتونم واسه شام الویه بذارم   🤢🤮

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹
دستور میدی عزیزم 

مرغ‌قطعات‌کوچیک‌بکن..تویه‌تابه

پیازخلال‌کن‌‌تفت‌بده‌مرغاتم

بریزتوش‌‌یکم‌مرغات‌سرخ‌شد‌تفت‌خورد...

گوجه‌رنده‌کن‌چندتا‌بریزروش‌همراه‌فلفل‌دلمه‌ایی...

بزارحسابی‌مرغت‌باآب‌گوجه‌پخته‌بشه‌آبش‌جمع‌بشه...

درآخر‌موقع‌برداشتن‌یکم‌زعفرون‌بریزروش‌باآبلیمو..

دوسداشتی‌یکم‌سیب‌زمینی‌خلاکن‌سرخ‌کن‌.بزاربغلش

موقع‌سرو

بانون‌بخورین‌نوش‌جااان😋😋

اوووووووووو یادم اومد کیو میگی  دیگه عمرا بتونم واسه شام الویه بذارم    🤢🤮

😂😂😂😂😂😂

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...