2777
2789
پاشو الویه درست کن کلی هم تزیینش کن 

به سبک اقدس  

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
قرمه آبگوشت زرشک پلو با مرغ چلوگوشت ماکارونی  اینارو تازگیا خورديم

استامبولی باسالادشیرازی هم خوبه

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شامی..الویه..کوکو...کباب‌تابه‌ایی...نونی‌بزار

آره دوست دارم نونی بذارم ولی گوشت چرخ کرده نداریم 

گوشت و مرغ و ماهی داریم 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹
اقدس که بود و چه کرد؟

وای مشهوره تو سایت... بگم میترکم  

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
قیمه رو فوت و فنشو بهم میگی  

قیمه.من‌پیازرنده‌میکنم.باگوشت‌تفت‌میدم..آب‌گوشت‌جمع

شد.زردچوبه‌میزنم..

لپه‌که‌یه‌ساعت‌خیس‌خورده‌‌آبکشی‌میکنم

باگوشت‌یه‌تفت‌میدم‌ازخامی‌دربیاد...

رب‌میزنم‌تفت‌میدم..

آب‌میریزم‌جوش‌اومد‌زیرش‌کم‌میکنم‌خودش‌‌جابیفته..

لیمویه‌ساعت‌قبل‌‌‌اتمام‌پخت‌بنداز..

چوب‌دارچینم‌‌نیم‌ساعت‌آخرقیمت‌سیاه‌نشه

۹۹/۹/۹‌کلی‌اتفاقای‌خوب‌برام‌‌افتاده❤🍃شاه‌هَست‌حُسین‌پادِشاه‌هَست‌حُسین...❤🍃وتوپَنایی‌درهرپِیشامدبـــَد......❤🍃
دستور یه الویه خوشمزه ام بدید 

سینه مرغ رو با پیاز و هویج و نمک وکمی زدچوبه و فلفل سیاه بپز بعد ریش ریش کن. با سیب زمینی پخته و تخم مرغ اب پز رنده شده وخیار شور خرد شده مخلوط کن نمکشو میزون کن بعد سس مایونز مهرام بزن آگه خاستی نخود فرنگی هم بزن عالی میشه 

قیمه.من‌پیازرنده‌میکنم.باگوشت‌تفت‌میدم..آب‌گوشت‌جمع شد.زردچوبه‌میزنم..لپه‌که‌یه‌ساعت‌خیس‌خورده‌‌آبک ...

من ی قاشق گلاب و کلی زعفرونم میریزم عالی میشه..امتحان کنید ایندفه

به نیت 
قیمه.من‌پیازرنده‌میکنم.باگوشت‌تفت‌میدم..آب‌گوشت‌جمع شد.زردچوبه‌میزنم.. لپه‌که‌یه‌ساعت‌خیس‌خورده‌‌آ ...

آره دارچینو شنیدم خیلی خوشمزه میکنه ولی دارچین ندارم فکر کنم یه سر باید برم بیرون 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹