2777
2789
عنوان

با تجربه ها نظرتون چیع+عکس

447 بازدید | 15 پست

سلام. من دوروز پیش رفتم سونو فولیکولم ۱۹ بود.روزه ۱۴ پریودم بود بعد کمی هم تنبلی دارم طوری ک ماهه پیش فولیکولام پایین ده بودن خلاصه دکترم دارو داد تا این ماه پریودم منظم شد ولی چن روز قبل پریودم لک بینی داشتم بعد پریود شدم . حالا دوتا سوال دارم یک اینکه دکترم از رو جواب سونو میفهمه چ روزی تخمک من ازاد میشه ک گفت فردا و پس فردا اقدام داشته باش؟؟ دوم ام اینکه دیشب اقدام کردم معذرت میخوام از گفتنش ولی من هردفه تو نزدیکیامون  به اوج لذت میرسم دیشب نمیدونم از استرس بود یا چی تمرکزز نداشتم و واژنم انگار خشک شده بود خلاصع بازم به اوج لذت رسیدم ولی واژنم انگار خشک بود! 

از اونجا که واسه تعیین جنسیت رفته بودم ب نظرتون اصلا جدا از جنسیت با یبار اقدام حامله میشم؟؟؟ 

بعد اینکه شنیده بودم شست و شوی واژن با یه لیوان اب و ی ق سوپ خوری رحم و قلیانی میکنه واسه پسردار شدن نکنه خشکی واژنم از اون بود:/ البته من ۵ دقیقع قبلش اینکارو کردم...

اصݩ مَݩ دردَم و طُ خَط بِه خَط دَرمونۍ!🔐♥️‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎

نمیدونم چرا نمیشع عکس گذاشت میخوام جواب سونومو بزارم

اصݩ مَݩ دردَم و طُ خَط بِه خَط دَرمونۍ!🔐♥️‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه لیوان آب با یه قاشق سوپ خوری چی؟!

عه چرا ننوشتم😑😑جوش شیرین

پس میخای؟؟

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

اووو چقد سوال😊

جنسیت رو نمیدونم.ولی از اضطراب واژنت خشک شده...

با ی بار اقدام ممکنه بشه ولی خب بیشتر اقدام کنین..

بله دکتر میدونه حدودی کی آزاد میشه

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍
پس میخای؟؟

اره گلم

اووو چقد سوال😊 جنسیت رو نمیدونم.ولی از اضطراب واژنت خشک شده... با ی بار اقدام ممکنه بشه ولی خب بی ...

مرسی عزیزممم انشالله که همین ماه باردار شم

ان شالله نتیجه بگیری و باردار بشی

فدات مرسی

اره گلم

از سه چهار روز قبل روز تخمک اقدام نکن تا اسپرم قوی بشه

روز تخمک و فرداش اقدام کن

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
از سه چهار روز قبل روز تخمک اقدام نکن تا اسپرم قوی بشه روز تخمک و فرداش اقدام کن

همینطور بوده تقریبا. بچه شما پسرع؟؟

بله

البته نی نی من ۵ ماهشه این تیکر تولدشه

البته نی نی من ۵ ماهشه این تیکر تولدشه

خدا حفظش کنه گلم.