2777
2789
عنوان

بارداری بعد از سقط

147 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها من ۵ساله ازدواج کردم ۱دختر ۴ساله دارم ک خیلی زود باردار شدم خداروشکر و هیچ مشکلی نداشتم 

بعد از بدنیا اومدن دخترم ۲بار ناخواسته باردار شدم و خودم عمدی سقط کردم با دارو یکی تو سال ۹۷ بود یکی هم ۹۸ البته بعدشم خیییییلی پشیمون شدم هم خودم هم شوهرم و بشدت یادم ک میاد ناراحت میشم وتوبه و استغفار و..... 

بعد از اینکه ۶ ماه از آخرین سقطم گذشت خواستم جبران کنم و الان دوباره باردار شدم چوم خودم میخواستم ولی هر چی رفتم دکتر میگفت ک قلب تشکیل نشده و بار آخرم ک سونو رفتم گفتن ک جنین از بین رفته و باید سقط کنی خیلی زجر آور بود برام هزارجور فکر میکردم و... آخرم روز جمعه ک ۱۰هفته ام تمام بود افتادم روی خونریزی خیلیییییی شدید و رفتم بیمارستان و کورتاژم کردن الان من موندم و من نمیدونم علت سقطم چی بود نمیدونم چیکار کنم دلم لک زده برای نی نی برای بغل کردنش برای شیر دادنش بوی تنش ونگم براتون ک جیگرم کبابه از اشتباهاتم چیکار کنم یعنی علت سقطم چی بود چرا بچم سالم نبود چرا قلب نداشت ؟؟؟؟؟؟ 

چند وقت بگزره میتونم دوباره باردار بشم 

راسی اینم بگم ک این دفعه برای بارداریم رفتم مثلا تحت نظر دکتر بهم ی سری دارو داد و اقدامم روز تخمک گزاریم بود آمپول آزاد سازی تخمک بهم زد قبلشم دارو لتروزول وفلوکونازول میخوردم یعنی میتونه بخاطر اینا باشه 

یعنی خدا دیگه بهم بچه میده 

یعنی خدا منو بخشیده

شوهرت سالمع؟؟

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.