2777
2789
عنوان

هرکی راجع ب فولیکول میدونه بیاد

191 بازدید | 24 پست

روز ۸ پری چن روز بعد پاک شدنم رفتم سونو فولیهام ۳و۴ بودن سیکلامم نامنظمه ی بار ۴۰ ی بار ۳۵

تا روز تخمگ گزاری که حدودا ۲۶ میشه فولیم جقد رشد میکنه توروخدا جواب بدین 

۲۱ سالمه و یکم تنبلی دارم 

روزی یه میل رشد داره معمولا

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اونجوری باشه که من حساب کردم خیلی زیاد میشه بالای ۳۰ میشه چرا اخه

تو تنبلی تخمدان و دوره طولانی احتمالا تخمک سر موعد ازاد میشه پریود که دیر شروع میشه بهتره از کیت استقاده کنی(احتمال رشد نکردن فولیکول هم هست چون میگی تنبلی داری )

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

روز تخمک گذاریت که از 21 شروع میشه تا 26،  از تموم شدن پریودیت شروع کن دو تا سه دونه خرمای مشکی رو تو یکم روغن زیتون و یا روغن محلی و با یک کم سیاهدانه تف بده هر روز فقطتا تخمک گذاریت بخور،دیگه نخور. پیاز با غذات بخور، نتونستی همون خرمای خالی بخور، باعث میشه فولیکولت رشد کنه.

تو تنبلی تخمدان و دوره طولانی احتمالا تخمک سر موعد ازاد میشه پریود که دیر شروع میشه بهتره از کیت است ...

اها فهمیدم ب نظرت فولیم رشدش خوبه بااون رقمش تو روز ۸ پری

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792