بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب اونجوری باشه که من حساب کردم خیلی زیاد میشه بالای ۳۰ میشه چرا اخه
تو تنبلی تخمدان و دوره طولانی احتمالا تخمک سر موعد ازاد میشه پریود که دیر شروع میشه بهتره از کیت استقاده کنی(احتمال رشد نکردن فولیکول هم هست چون میگی تنبلی داری )
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
روز تخمک گذاریت که از 21 شروع میشه تا 26، از تموم شدن پریودیت شروع کن دو تا سه دونه خرمای مشکی رو تو یکم روغن زیتون و یا روغن محلی و با یک کم سیاهدانه تف بده هر روز فقطتا تخمک گذاریت بخور،دیگه نخور. پیاز با غذات بخور، نتونستی همون خرمای خالی بخور، باعث میشه فولیکولت رشد کنه.