2777
2789

ميخام ثبت نام دانشگاه بر اساس سوابق تحصيل(معدل ديپلم) كنم اما مدرك ديپلمم دستم نيس!خودمم يك استان ديگه هستم زنگ بزنم آموزش پرورش شهرمون بهم ميگن؟

كاربر دخترشمالي هستم كه بخاطر يه بي چاك و دهن تعليق شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه گلم ندارم اصلا نميدونم چكاركردم اينارو

اگه داشتی با معدل نهایی میتونستی ثبت نام کنی بقیه گزینه ها خالی بمونه بعد از مرکز آموزش برات معدل هات ارسال میشه من پارسال واسه یکی اینجوری ثبت نام انجام دادم اونم یه شهر دیگه بود و پروندش مدرسه یه شهر دیگه

مدیونی اگه تاپیکی بود که اسی عکسشو گذاشت منو تگ نکنی جیگر😂
اگه داشتی با معدل نهایی میتونستی ثبت نام کنی بقیه گزینه ها خالی بمونه بعد از مرکز آموزش برات معدل ها ...

گلم ميگم واسه پيام نور بدون كنكور بايد حتما توي سايت ثبت نام كرد؟دانشگاها حضوري بري ثبت نام كني قبول نميكنن؟

گلم ميگم واسه پيام نور بدون كنكور بايد حتما توي سايت ثبت نام كرد؟دانشگاها حضوري بري ثبت نام كني قبول ...

نه دیگه حضوری که نیس چون مرکزی که قراره تورو قبول کنه مشخص نیس هنوز

مدیونی اگه تاپیکی بود که اسی عکسشو گذاشت منو تگ نکنی جیگر😂
داخل نت سرچ کن دیپ کد فلان رشته فلان مقطع مثلا دیپ کد دیپلم تجربی مشخصاتو میزنی میبینی

گلم سرچ كردم مال اونايي هس ك بعد سال ٨٤ ديپلم گرفتن من ٨١-٨٢ گرفتم