2777
2789
عنوان

خواستگار

320 بازدید | 33 پست

توي فالوراي اينستاي خواستگارم ي دختره هست هم خواستگارمو فالو كرده هم خواستگارم اونو فالو كرده

دختره بي حجابم هس

خواستگارم فاميلمه تاجايي كه ميدونم اون دختره اشنا نيس

چيكار كنم ك بفهمم كيه؟!

نميخام به خواستگارم چيزي در موردش بگم

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخایومن با یه پیج بهش پیام بدم عگس نامزدتو بدم بگم میشناسیش اینو😁

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
وا...خوب شاید دوستی همکلاسی چیزیه.مگه باید همه رو بدونی

اونقد بي حجاب؟ واسه چي بايد فالو كنن همو عجيبه اخه

دوست عزیز اینستاگرام یه برنامه جهانیه و قرارنیست هرکس اون یکیو فالومیکنه ۱۰۰درصد هموبشناسن که

شاید غریبه هستن

این شک و تردیدا چیه

اگرم میدونی مشکل داری بهش بگو

نمیخواد کاراگاه بازی دربیاری😂

اونقد بي حجاب؟ واسه چي بايد فالو كنن همو عجيبه اخه

مذهبیه خواستگارت؟

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
دوست عزیز اینستاگرام یه برنامه جهانیه و قرارنیست هرکس اون یکیو فالومیکنه ۱۰۰درصد هموبشناسن که شاید ...

كلا ٣٠ تا فالور و ايناس

كه همه فاميل و اشنان

بعد اون دختره چي ميگه اين وسط خب عجيبه

اگه فالوار و ايناش زياد بود اره عجيب نبود

كلا ٣٠ تا فالور و ايناس كه همه فاميل و اشنان بعد اون دختره چي ميگه اين وسط خب عجيبه اگه فالوار و ...

اگه فالورهای دو طرف یعنی هم خواستگار و هم اون خانم کم هستن،پس صد درصد همدیگه رو میشناسن.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
كلا ٣٠ تا فالور و ايناس كه همه فاميل و اشنان بعد اون دختره چي ميگه اين وسط خب عجيبه اگه فالوار و ...

خب چون تو دلت شک هست بهش بگو

اصلنم چیزی نیست ک خجالت داشته باشه

بگو میگم این کیه قیافش واسم اشناست حس میکنم یه جا دیدمش اما هرچی فکرمیکنم یادم نمیاد

به نظرم اگه قراره بهش بله بگی از الانم یادبگیری که راجب همه چی با همسرت حرف بزنی عالیه و زندگیت همیشه عالس و موفق میشه