a10aten مدیر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 عنوان خواستگار | مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 33 پست توي فالوراي اينستاي خواستگارم ي دختره هست هم خواستگارمو فالو كرده هم خواستگارم اونو فالو كردهدختره بي حجابم هسخواستگارم فاميلمه تاجايي كه ميدونم اون دختره اشنا نيسچيكار كنم ك بفهمم كيه؟!نميخام به خواستگارم چيزي در موردش بگم به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر 1399/06/04 | 20:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 عنوان ۲تا تاپیکا یکی بود اشتباه جواب اون دوست به شما گفتم😂😂😂 من وقتی همسرم اومد خواستگاریم اینست ... خب يني به همين راحتي؟ناراحت نشدي؟خب پس منم همينكارو ميكنم بعد ازينكه اوكي شد اوضاع😂 به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
تمشک۷۷ عضویت: 1399/04/21 تعداد پست: 4522 خب يني به همين راحتي؟ ناراحت نشدي؟ خب پس منم همينكارو ميكنم بعد ازينكه اوكي شد اوضاع😂 اره دیگه به همین راحتی جفتمون پاک کردیم الانم جفتمون راضی هستیم با نبود اینستا هم همچنان زنده هستیم و زندگی میکنیم😊😁 خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
a10aten مدیر استارتر عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 8143 اره دیگه به همین راحتی جفتمون پاک کردیم الانم جفتمون راضی هستیم با نبود اینستا هم همچنان زنده هستیم ... اميدوارم زندگي عالي داشته باشيد به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر
hany_joon عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 242 اره ديگه مجبورم😂 اي خدا نميخام مستقيم بگم ك اگه خدانكرده كاري كرده باشه ميخام پوستشو بكنم ... نه بابا خشن نباش فعلاهمینی ک بت گفتمو بهش بگو حله