2777
2789

هیچی ولی امروز تصمیم گرفتم خودمو تغییر بدم

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از عید خیلی تغییر کردم خیلی راضیم از تغییرام دارم سعی میکنم کامل تر بشم

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱

وقتی با کمال بی عقلی اومدم کنار مادرشوهرم زندگی کنم تحول عظیمی تو زندگیم به وجود اومد که راه برگشتی هم نیست

فقط میتونم بگم برای خودم متاسفم؛شفای عاجل 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

و اتفاقات شیرین و تلخی که بهم درس زندگی دادن

آشنا شدن با معلم زبانم که عاشقشم

قدکوتاه بودنم که باعث شد دیگران رو زود قضاوت نکنم

شکسته شدن دلم بابت جرفایی که بهم زدن

آشنا شدن با دوست عزیزم @سیمچین 

خوندن کتاب طرز تفکر از برایان تریسی که منو علاقه مند کرد به مطالب و کتب روانشناسی... 

علاقه مند شدنم به ریاضی و رفتن به رشته ریاضی که یهو تصمیم گرفتم... 

و........ 

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال