2777
2789
عنوان

ترشحات قهوه ای غسل داره؟

248 بازدید | 11 پست

چند روز از پریودم گذشته و پاک شده بودم امروز یکم ترشح قهوه ای داشتم بخاطر کیستم..چه غسلی باید بکنم ؟؟؟

از خدا می خوام که به منو همسرم فرزند سالم و صالح عنایت کنه. دوست داشتی واسم صلوات بفرس شاید صلوات تو اثر کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید خودت رو چک کنی استحاضه است اگر ده روز از اول پریودت گذشته اگر خون فقط روی دستمال کاغذی اومد قلیله است و غسل نمیخواد فقط برای هر نماز باید وضو بگیری اگر داخل دستمال نفوذ کرد از اونطرف خارج نشد متوسطه است روزی یه غسل برای نماز هات باید بکنی به اضافه همون وضو گرفتن برای هر نماز اگر از اونطرف دستمال خارج شد کثیره است و برای هر نماز غسل میخواد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
باید خودت رو چک کنی استحاضه است اگر ده روز از اول پریودت گذشته اگر خون فقط روی دستمال کاغذی اومد قلی ...

ممنونم خدا خیرت بده توضیح کامل دادی  

از خدا می خوام که به منو همسرم فرزند سالم و صالح عنایت کنه. دوست داشتی واسم صلوات بفرس شاید صلوات تو اثر کرد
ممنونم خدا خیرت بده توضیح کامل دادی    

خواهش میکنم ☺️☺️ موفق باشی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
غسل لازم نیست ولی سیسمونی لازمه😂فکر کنم بارداری

عزیزم از پریودم چند روزی گذشته ..این ترشحاتم فک کنم بخاطر کیستمه

غسل لازم نیست ولی سیسمونی لازمه😂فکر کنم بارداری

وای دلم پر میز نه واسه سیسمونی خریدن.. خدا قسمت کنه