2777
2789
عنوان

غذای کودک چهارده ماهه

724 بازدید | 8 پست

سلام. پسرم چهارده ماهشه تا پنج ماهگی سرلاک و فرنی میخورد مشکلی نبود پنج ماهکی انفولانزا شدید گرفت غذاش کم شد ولی ب زور میخورد بعد از هفت ماهگی ب بعد روز ب روز خوراکش کم شد تا ب صفر.رسیده الان چهارده ماهشه غذا لب نمیزنه هیچی فقط شیر خودم و شیر خشک تو این مدت از یکسالکی تا الان خیلی تلاش کردم ولی نمیخوره و همین باعث شده روزا بد ارومه شبا هن تا صبح همش شیر میخوره هم خودش اذیته هم من تا ی چیزی بهش ندم یا مثلا بگم دست ب چیزی نزن گریه میکنه لج میره جیغ میزنه تو کرونا نمیخام ببرم پیش دکترش موندم چکار کنم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

اینم بگم یزده ماهش ک بود اولین دندونش بالا دراومده الانم دندون بالاش کناریش تاول زده چند روزه ی کم تبم داره

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

اینم بگم یزده ماهش ک بود اولین دندونش بالا دراومده الانم دندون بالاش کناریش تاول زده چند روزه ی کم ت ...

سیزده ماهش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام مامانا این یه برنامه هس که متناسب سن بچه هامون برنامه ریزی شده اونجا میتونید ازمادران هم سن وسال بچا هاتون سوال کنید قصه شعر تغذیه کودک و.......

من خودم عضوم پیشنهاد میکنم شماهم عضو شید

میتونید از لینک زیر دانلود کنید.

https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e

تا ۵ ماهگی؟ قبل ۶ماهگی غذا دادی؟؟؟؟،😑😑😑 بایدم نخوره

میخورد ماشاالله خوش خوردک بود خودش تمایل داشت سرلاک و فرنی رو رقیق میکردم بهش میدادم

پسر منم ۱۵ماهشه نمیخوره پدرم درومده.دندونای اسیابش داره درمیاد دیگ بدتر بی اشتهاتر شده

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر
پسر منم ۱۵ماهشه نمیخوره پدرم درومده.دندونای اسیابش داره درمیاد دیگ بدتر بی اشتهاتر شده

پسر من فقط یکیش دراومده عاجز شدم بخدا شوهرم خسته عصر میاد اینم همش نق میزنه اونم خسته میمونم بین دوتاشون خودم میدونم کرسنه هست ولی نمیخوره نمیدونم چکارکنم 

میترسم دو سالش شد از شیر کرفتمش غذا نخوره خیلی نکرانم مامانمم استرسم بیشتر میکنه با حرفاش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز