2777
2789
عنوان

پول همه چیزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 62 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کندن منظورت گرفتن مهریه و حق یه زنه؟

نه منظورم این نبود اون که حقشه و باید میگرفت، من بودم قبل از طلاق اول برای خودم پس انداز میکردم ،

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
پول خیلیییی مهمه برای من همه چیزه ، اونایی کع سختی کشیدن میفهمن من که خودم از خدا یه شوهر پولدار و ...

ان شاءالله یه مرد واقعی نصیبت بشه عزیز راستی چطوری شما😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

کساییکه اینو میگن جای شما نبودن. من دقیقا چیزی ک میگیو تجربه کردم. هیچ چیز مهمتر از آرامش آدم نیست ک اونم صرفا با پول بدست نمیاد. خیلی وقتها پول نداری ولی یه حس آرامش خیلی خوبی داری ک ب همه جی میرزه

سعی کن کارایی ک دوس داشتی بکنی و نتونستیو انجام بدی. دنبال اهدافی باش ک حالتو خوب کنه و فقط ب خودت اهمیت بده

عاشقتم...نه اینجور, بدجور!
سلام😊❤ شما همونی هستی که پروفایلت خانم چادری بود؟

سلام بروی ماهت بله خانمم خود خودمم😄

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
پول همه چیز نیس واقعا اخلاق خیلی خیلی مهمتره ..خوب کاری کردی جدا شدی جایی ک ادم ارامش نداشته باشه پ ...

شوهر من پول نداره اما اخلاق داره ، اما زندگی برام جهنم شده

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
پول ۹۰ درصد مشکلاتو حل میکنه با پول میتونست درمان کنه

خب اگه میشد که میکرد بعدشم شما میتونی با پول ذات آدما رو درست کنی خیانت از بین ببری غیرت و مردونگی به وجود بیاری اگه میتونی بگو من شوهرم با پول درمان کنم

خدایا مهر کسانی رو که قسمتمون نیستن به دلمون ننداز