2777
2789
عنوان

پول همه چیزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 62 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من تو شهری کار میکردم که به واسطه موقعیتی که داشت یه عده سوپر پولدار بودن اونجا و خب یه عده هم طبیعتا کارگر اونا بودن.به قشر ضعیفش کار ندارم ولی ۹۰ درصد این پولدارا یه حای زندگیشون میلنگید 

ینی مردها چون پولدار و ثروتمند بودن هر غلطی دلشون میخواست میکردن از رابطه با بقیه؛مصرف مواد و الکل؛ رفیق بازی

خانوماشون در ظاهر خیلی شیک و متمول و باکلاس و کلی طلا و اینا بودن امل از درون همشون ناراحت بودن و و فقط واسه درآوردن جشم بقیه ظاهر رو خوب نشون میدادن

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم
خوبی شما؟ ممنون از دعای خوبت❤

خدا رو شکر خوبم خواهش عزیز شما چطوری😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
اینا جز اون ۱۰ درصده!

عزیزم تو که تو زندگی کسی نیستی پس قضاوت نکن که میتونست و درمان نکرد خود من سه سال سوختم و ساختم اندازه ده سال بحث و دعوا داشتیم

خدایا مهر کسانی رو که قسمتمون نیستن به دلمون ننداز
پولش میتونست حالتوخوب کنه؟آرامش داشتی؟یباردیگ خودتووسط اون تنش تصور کن ببین چ حسی پیدامیکنی 

وای نه دیکتاتور بود فقط میخواست ما ل خودش باشم حتی به خانوادم فوش میداد که دیگه نیان پیشم برای خودش بمونم. بخاطر مریضیش بود حتما ☹️

پول خیلیییی مهمه برای من همه چیزه ، اونایی کع سختی کشیدن میفهمن من که خودم از خدا یه شوهر پولدار و ...

شما هنوز مجردید این چیزا رو تجربه نداریدببین وقتی تونستی با یک نفر تو یه خونه بدون مشکل زندگی کنی اون وقت میتونم بگم آفرین به شما.اگه ازدواج کنید مثل استاتر عزیز که شوهرش پولدار ولی خسیس چی میگید؟ وقتی ازدواج کردین تازه چشماتون باز میشه.

وای نه دیکتاتور بود فقط میخواست ما ل خودش باشم حتی به خانوادم فوش میداد که دیگه نیان پیشم برای خودش ...

پس دقیقاحسرت چیو بایدبخوری؟یجور گفتی پولدار گفتم لابدتنهایی داشتی بدون حساب کتاب خرج میکردی و خوش میگذروندی ک گذاشتی اومدی 

شما هنوز مجردید این چیزا رو تجربه نداریدببین وقتی تونستی با یک نفر تو یه خونه بدون مشکل زندگی کنی او ...

آره واقعا اصلا دید آدم مجرد و متاهل خیلی فرق میکنه

خدایا مهر کسانی رو که قسمتمون نیستن به دلمون ننداز
کساییکه اینو میگن جای شما نبودن. من دقیقا چیزی ک میگیو تجربه کردم. هیچ چیز مهمتر از آرامش آدم نیست ک ...

مرسی عزیزم درکم کردی بخدا همچین بم متلک میگن آدم ناراحت میشه. اونا ماشین شاسی و ویلا و خونه ی شوهرمو میدیدن فقط با ارثیه هاش.اخه یکی دیگشونم تو فامیل اینجوریه اخلاق مرده ولی اونم پولداره به علاوه زن باز مشروب خور... ولی زنش باهاش مونده همچنان بخاطر پولش. میگن اون با عرضس 

شما هنوز مجردید این چیزا رو تجربه نداریدببین وقتی تونستی با یک نفر تو یه خونه بدون مشکل زندگی کنی او ...

آره دقیقا تورو خدا بخاطر فقط مادیات ازدواج نکنید. توهین نمیکنم ولی این خیلی پولدارا یه چیزشون بد میلنگه که باعث عذاب خواهد بود برای من که هر کیو دیدم اینجوری بود. بعد اونوقت مردم پایین شهر با دلخوش با همون مقدار کم شادن بخدا معرفت دارن 

خب اگه میشد که میکرد بعدشم شما میتونی با پول ذات آدما رو درست کنی خیانت از بین ببری غیرت و مردونگی ب ...

همونو بگو چندین سال وقت گذاشتم درست کنم از صفر تا صد. ولی خب خودمم داشتم مریص میشدم کم کم

حق و حقوق قانونیوخودتون که گرفتین؟!

نه متاسفانه فعلا نتونستم بگیرم و فکر نکنم بتونم بگیرم چون پیچونده که بهم تعلق نگیره و قانون هم طرف آقایون هست و یا وکیل هم صحبت کردم گفت متاسفانه مردا راحت میتونن از زیر حق خانوم شونه خالی کنن و فرار کنن و نمیشه اثبات کرد معمولا