2777
2789
عنوان

پول همه چیزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 62 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه جو جامعه اینطوری شده ولی به حرفاشون اهمیت نده

درسته عزیز منم قبول دارم

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

ن اصلا همه چیز نیس

من با بی پولی کنار میام ولی

با اسکیزوفرنی هرگز!

با پسری که ننش براش مهم تره و همش سمته اونه هرگز!

با مرد هیز و خیانت کار هرگز!

با مرد خسیس هرگز!

با مرد دروغ گو هرگز!

با مستاجر نشینی کنار میام

ولی با قصر نشینی که توش هرروز کتک بخورم هرگز!

اجازه انجام هیچ کاریو نداشته باشم و شکاک باشه هرگز!

خداروشکر نه مستاجرم و نه شوهرم این خصوصیات رو داره

ولی بدون اون موقعیت نبود چاه بود برات

محبت کردن به بعضیا مثه تکون دادن پارچه‌ی قرمز جلوی خره، عین خیالشم نیست :)
نه زیاد خسیسه

مهریه تو چی گرفتی کامل؟

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
کار خوبی کردی تو جدا هم نمی شدی میگفتن به خاطرپول زن یه آدم مریض شده یا باهاش مونده

درسته عزیز هر شرایطی که بااااشیم دهن مردم همیشه بازه مهم خودیمونیم و تصمیماتمون

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
ن اصلا همه چیز نیس من با بی پولی کنار میام ولی با اسکیزوفرنی هرگز! با پسری که ننش براش مهم تره و ...

از مال و اموال زیاد زبانزد بودن. ولی در حال خسیس هم بود و مشکل روحی هم داشت