2777
2789
عنوان

خواهرشوهر بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 48 پست
والا منم همینم، ینی حتا اگه از چیزی غمگین باشم و حوصله نداشته باشم، بمحض اینکه بدونم قراره بریم اونج ...

صد در صد،واینکه بی محلی کنی بهش ،و اون از همون ته بسوزه 😂😂

مال من حتی از بچه هام شاکیه چندبار کتکشون زده ( موندم چطور دلش میاد دست رو  بچه بلند کنه )😑

درحالی که اونم دوتا بچه داره ولی من اصلا دلم نمیاد اخم کنم جلو بچه هاش ،آخه با یه شوقی میان باهام حرف میزنن آدم دلش میخواد یه بوس بکنه ولی یاد مادر عنترشون که میافتم منصرف میشم...🤦

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎

آقا من اعتقاد دارم شوهر باید همیشه هوای همسرش رو داشته باشه وقتی اون این رفتارا رو می کنه شوهرت انگار نه انگار داره به اون مجوز میده اجازه داری هر رفتاری با همسر من داشته باشی من برام مهم نیست اونم براش دادشش مهمه که باهاش خوبه عروس هم به جهنم

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه همش از اون یکی جاریم جلو من تعریف میکنه ک حرصم بده ازینکه میبینم ازش بزرگترم و محل نمیده ناراحت ...

هیچ وقت بین رابطه خواهر و برادر یا هر کدوم از خانواده شوهر قرار نگیر هر گاری کنی اپن برادرش هست و اینکه بخوایی رفتارشو باهاش تغییر بده کار الکی و زشتی هست 

خودت محل نده برات مهم نباشه از کی و چی حرف میزنه اکر وجود نداره

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
صد در صد،واینکه بی محلی کنی بهش ،و اون از همون ته بسوزه 😂😂 مال من حتی از بچه هام شاکیه چندبار کتک ...

کمبود دارن . . . . . . 

ما ب این جور ادما میگیم باید از روش باسَ-ن درمقابلشون استفاده کرد😀😀ینی باس-ن طرفوشن کنی و تحویل نگیری بیشتر مشتاقت میشن و ب سمتت میان. . . . قدر خوبی و محبت رو نَ میدونن نَ میفهمن. . . 

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
کمبود دارن . . . . . .  ما ب این جور ادما میگیم باید از روش باسَ-ن درمقابلشون استفاده کرد😀😀ی ...

آره واقعا 😂😂😂

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎
هر چی خواهرشوهرم از تو بدشون میاد      

😂😂😂😂

اخه همش از اون یکی جاریم جلو من تعریف میکنه ک حرصم بده ازینکه میبینم ازش بزرگترم و محل نمیده ناراحت ...

عزیزم خواهرشه دلیل نمیشه چون تو ازش خوشت نمیاد اونم بدش ازش بیاد

از هرجی خواهرشوهره بدم میاد😕

منم از خانواده شوهر بدم میاد،جالب اینه که خودم مجردم و خودم خواهر شوهرم😂😂😂🤦‍♀️از من بدت نیاد من خواهر شوهر بسیار بی آزاری هستم که همیشه طرف زن داداش رو میگیرم و خودمو پیش مامانمو خواهرم خراب میکنم،من یکعدد متفاوت خنگ🙋‍♀️