2777
2789
عنوان

خواهرشوهر بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 48 پست
ای بابا اینو خدا زده تو دیگه ولش کن

😂😂😂

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرص خوردن نداره، هر وق رفتی اونجا شاد و شنگول باش ب خودت برس اونن دیدی ی سلام کن و تمام، بذار ببینتت ...

این دقیقا کاریه که من انجام میدم 😂

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎

اخه همش از اون یکی جاریم جلو من تعریف میکنه ک حرصم بده ازینکه میبینم ازش بزرگترم و محل نمیده ناراحت میشم ولی باشوهرم خوبه شوهرمم اصن رفتارشو باهاش تغییر نمیده با اینکه میبینه چجوریه بامن

اون دچار یه بحران عاطفی شده و الان به خاطر همین قضیه باهاتون سرد برخورد میکنه چون احساس میکنه شما خوشبختی و اون نیست. کاریش نداشته باشین و اگه بهتون سلام نمیده شما هم ندین

قانون «با هر کی مثل خودش» رو اجرا کنین 

اخه همش از اون یکی جاریم جلو من تعریف میکنه ک حرصم بده ازینکه میبینم ازش بزرگترم و محل نمیده ناراحت ...

عزیزم حسود هرگز نیاسود ولش کن گلم بزار داخل حسرت زندگیت بمونه و بسوزه رفت امدتو باهاش کم کن

لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید.  خدایا خودت مواظب عزیزانم باش❤
حرص خوردن نداره، هر وق رفتی اونجا شاد و شنگول باش ب خودت برس اونن دیدی ی سلام کن و تمام، بذار ببینتت ...

ن بابا من برم ب اون بدترکیبه عقده ای ک ازم کوچیکتره سلام بدم

این دقیقا کاریه که من انجام میدم 😂

والا منم همینم، ینی حتا اگه از چیزی غمگین باشم و حوصله نداشته باشم، بمحض اینکه بدونم قراره بریم اونجا یا قراره اونا بیان اینجا فوری ب خودم میرسم تیپ میزنم و اونجام رفتم انگار خوشبخت ترین زن دنیام. . . 😉😉میدونم با اینکار بدون اینکه حرفی بزنم یا کار خاصی کنم اونا حرص میخورن و آه میکشن😂😂😂

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
ن بابا من برم ب اون بدترکیبه عقده ای ک ازم کوچیکتره سلام بدم

از روی ادب کسی ک وارد میشه سلام میکنه. . بعدش انگار اصلا نمیبینش نیست اصلا نگاهش هم نکن تمام

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
اخه همش از اون یکی جاریم جلو من تعریف میکنه ک حرصم بده ازینکه میبینم ازش بزرگترم و محل نمیده ناراحت ...

شما مگه نگفتی خانواده های شماها شهرستان زندگی میکنن پس چیکاربه ایشون داری؟ شما که به قول خودت یک ملکه ای

جرش بده 

😂😂😂😂

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️