2777
2789
عنوان

شما بجای من بودین باور میکردین؟

308 بازدید | 25 پست

همسرم چن روز پیش با ی نفر دعوا کردن زدن صورت همو کبود و خط انداختن دو روز پیش گف شاگردم میگه من ی پماد دارم زود خوب میکنه از اون بخر  میگف نمیدونم ویتامین چیهمنم گفتم حتماaهس 

تا اینکه دیشب پسرم برا اینکه مشغول شه با گوشی همسرم عکس مینداخت منم شکلک در میاوردم آخرشرفتم ک پاکشون کنم دیدم عکس پماد کلوتریمازول(واژینال)😐رو انداخته گفتم این چیه دگ؟گف عکس همونیه ک شاگردم میگف بخرم

گفتم تو هیچ میدونی این برا چیه؟شاگرد مجردت از کجا اینو آورده؟گف داروخونه داده بهش گف فردا بهش میگم 

ولی من باور نکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا چیزی نیست مردوا یه خورده خنگن اگه چیزی بود بهت نمیگفت 

اخه هیچکدوم روشو نخوندن؟

اون احمق ک چندین ماهه استفاده میکنه نمیبینه روشو؟یا خانوادش نمیگن این چیه؟

بله

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
ینی شک من بیخوده؟🤔

اره به نظر من 

از قبلش گفته بوده دیگه 

حالا یا شاگردش اشتباهی به داروخانه گفته یا یه همچین چیزی

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
اخه هیچکدوم روشو نخوندن؟ اون احمق ک چندین ماهه استفاده میکنه نمیبینه روشو؟یا خانوادش نمیگن این چیه؟

نمیدونن حتما یا اشتباهی گرفته 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان