2777
2789
عنوان

میشه بیاید 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 47 پست
خدا لعنت کنه این مردهارو بهش امروز میگم مگه من برات چی کم گزاشتم که باهام اینجوری کردی میگه اگه بهم ...

کم نمیاره که.

الان دیدم نوشتی عقد هستی، پدر هم نداری، و تو دوران دوستیتون هم با یک زن سن بالا بوده.

اولا خدا پدرت رو رحمت کنه. خیلی مراقب باش. بخاطر خلا نبود پدر، تو دام نیفتی و خودت رو گول بزنی.

دوما چون هنوز عروسی نکردی، خیلی بهتره و اگر مطمئن شدی صددرصد جدا شو. اگه عروسی کرده بودی خیلی سخت تر بود.

سوما میگی سابقه هم داره. اگه اینی که میگی درست باشه، در واقع انحراف جنسی داره ایشون. 

قرار شده اگه اومدن کارگرش بهم زنگ بزنه ولی میدونم حتی شده چند ماه دیگه نمیارتشون نمیدونم دردش چیه یه ...

ای بابا اعصابم خورد شد برات خیلی 

نمیدونم چی بگم. اما حالا خیلی خودت رو اذیت نکن ماه پشت ابر نمیمونه بالاخره دستش رو میشه دیر یا زود 

ولی در کمین باش بتونی ازش اتویی چیزی بگیری ک حداقل حرفی واسه گفتن داشته باشی الان هر چقدر هم بگی نمیتونی گردنش بزاری ک انکار میکنه چون مدرک نداری

پسر قشنگم رهام   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم نمیاره که. الان دیدم نوشتی عقد هستی، پدر هم نداری، و تو دوران دوستیتون هم با یک زن سن بالا بوده. ...

بله دیدم ازش به قول مامانم میگه فکر کنم زنهای سن بالا دوست داره😞😞😞ممنون عزیزم خیلی سخته خیلی ایشالا سر هیچ کسی نیاد یعنی همه مردها اینطوری هستن ؟؟؟

👨‍👩‍👦‍👦
تازه تو عقد که براش تازه ای و جذابیت بیشتری داری اینجوری می‌کنه، بعد از ۵ سال زندگی زیر یک سقف میخوا ...

بخدا قبلا دم به دقیقه بوسم میکرد و اینا الان هر وقت میاد میخوابه چند وقت پیش بهش گفتم چرا اینطوری شدی احساس میکردم تو رابطه هم علاقه ای نشون نمیده 

👨‍👩‍👦‍👦
بله دیدم ازش به قول مامانم میگه فکر کنم زنهای سن بالا دوست داره😞😞😞ممنون عزیزم خیلی سخته خیلی ایشا ...

نه عزیزم. همه اینجوری نیستن. بعضیا اینجورین متاسفانه و درست بشو هم نیستن.

چون این دیگه رسماً انحرافه.

با یه مشاور حتما حرف بزن. یه مشاور خوب. نه ازینایی که متقاعدت کنه زندگی کنی باهاش

خودمم فکرم همینه چون دیکه هیچ حرفش و نمیتونم باور کنم آخه همه میگن زنه افتاده هست و سن بالا میگم آخه ...

بزار یه چیزی بگم من ۲ سال پیش شوهرم مرد اگ نمیمرد طلاق میگرفتم ازش چون خیانت میکرد دست بزن داشت بد بدهن بود و سطح فرهنگی و خونوادگی خیلی پایینی داشت افتضاح بود و اینم بگم من خیلی بالاترم یعنی همه میگفتن چطور زن این شدی خودشون میدونس چن بار ب روشم گفته بودن ولی داشت بهم خیانت میکرد یا یکی ک نه قیاقه داش نه اندام افتضاح بود مردا بعضیاشون ذاتشون خرابه زندگی عادلانه نیس باید خودت مسیر زندگیتو تغییر بدی هیچ وقت محتاج مردی نباش همیشه خودتو بالا تر بگیر همیشه حرف حرف تو باش همیشه ب خودت برس و ب کم قانع نباش اگ دیدی پول دست شوهرت هس بگو لازم دارم اگ تو نگیری ازش یکی دیگ میکنه ازش 

ای بابا اعصابم خورد شد برات خیلی  نمیدونم چی بگم. اما حالا خیلی خودت رو اذیت نکن ماه پشت ابر ن ...

دیگه فرقی نمیکنه بنظر خودم باید جدا بشم میدونم الانم اگه بگم پرو تر از این حرفاس و به راحتی میگه باشه جدا بشیم 

مرسی خانم گلی که باهام همدردی میکنی واقعا کسیو نداشتم و دلم هم صحبت میخواست زیاد نمیتونم به مامانم بگم اونم دلش میشکنه

👨‍👩‍👦‍👦
بزار یه چیزی بگم من ۲ سال پیش شوهرم مرد اگ نمیمرد طلاق میگرفتم ازش چون خیانت میکرد دست بزن داشت بد ب ...

من خیلی آدم احساسی هستم و دوست دارم یکی باشه بهش تکیه کنم و بهم محبت کنه واقعا داره بهم سخت میگذره 

چقدر قوی هستی خوش بحالت کاش منم مثل تو میتونستم به خودم تکیه کنم من ترس ار تنهایی و بی کسی دارم 

👨‍👩‍👦‍👦
نه عزیزم. همه اینجوری نیستن. بعضیا اینجورین متاسفانه و درست بشو هم نیستن. چون این دیگه رسماً انحراف ...

مشکل من اینه هیچ جوره گردن نمی گیره حتی اگه ببخشید رو هم ببینمشون بخاطر همین بعید میدونم مشاور بدون حضور اون بتونه کمک کنه

👨‍👩‍👦‍👦
دیگه فرقی نمیکنه بنظر خودم باید جدا بشم میدونم الانم اگه بگم پرو تر از این حرفاس و به راحتی میگه باش ...

اره نگو گناه داره مامانت

ببین الان دیدم ک عقدی فکر کردم ازدواج کردی و بچه داری

اگه هنوز عروسی نکردی خودت رو تو دام همچین آدمی ننداز بعدا پشیمون میشی وقتی که دیگه خیلی دیره و دست و پات بخاطر بچه گیره چون آدمی ک سابقه داشته متاسفانه ممکنه باز پاش بلغزه 

باز ایشالله هر چی صلاحته خدا سر راهت قرار بده عزیز دلم برات دعا میکنم از خدا برات بهترین ها رو میخوام  

پسر قشنگم رهام   
اره نگو گناه داره مامانت ببین الان دیدم ک عقدی فکر کردم ازدواج کردی و بچه داری اگه هنوز عروسی نکرد ...

مرسی عزیزم ممنونم خدا پسرت رو برات نگه داره بخدا دیگه به تک تک حرفاش شک دارم حتی به سلام گفتنش!!!خدا از اینهمه آدم باید اینو نصیب من بی کس میکرد 

👨‍👩‍👦‍👦
من خیلی آدم احساسی هستم و دوست دارم یکی باشه بهش تکیه کنم و بهم محبت کنه واقعا داره بهم سخت میگذره&n ...

میدونی چقدر اشتباه کردم اشتباه کردم تا الان ؟ ۲۱ سالمه و ۵ سال عمرم یکسر استرس داشتم یکسر گریه کردم همش ترس داشتم با افرادی اشنا شدم ک بهشون اعتماد کردم بهم ضربه زدن الان فهمیدم هیچ کس نباید اعتماد کرد بهش تیکه کرد تیکه کنی ضربه میخوری چ شوهرت باش چ یکی دیگ همیشه اولویت اول زندگیت باید خودت باشی اگ بخوای خودت میتونی تغییر بدی ترست نمیزاره کاری کنی 

مشکل من اینه هیچ جوره گردن نمی گیره حتی اگه ببخشید رو هم ببینمشون بخاطر همین بعید میدونم مشاور بدون ...

عزیزم شما مشاور برو که راهنماییت کنه. خودت به تنهایی‌.

منظورم مشاوره ی زوج نیست.