رفتم باهاش حرف زدم گردن نمی گیره گفتم اگه راستشو بگی ب جون مادرم چیزی نمیگم و کاری هم ندارم میگه من تورو دارم کسی و میخوام چیکار ولی آخه همه دارن میگن زنه میاد
خودمم فکرم همینه چون دیکه هیچ حرفش و نمیتونم باور کنم آخه همه میگن زنه افتاده هست و سن بالا میگم آخه خاک تو سرت میرفتی با یکی که نسوزم تازه اون آشپز میگفت پیش هم میرن میخوابن😞😞😞
اگه شوهرت غداش وهوسش به موقع تاءمین بشه نمیره سراغ کسی مگر اینکه مریض جنسی باشه
هنوز سر زندگی نرفتیم ولی بخدا یه شب در میان خونمونه باهم رابطه داریم ولی چند وقت هم بود میگفت خستم و زود می خوابید یعنی جذابیت اون زن از منه ۲۴ ساله بیشتره ؟؟؟
بخدا هر وقت میاد کلی لوسش میکنم غذا سالاد ژله میوه پوست میکنم مساژش میدم صبحونه خوردنی نون خودش بر نمیداره من براش لقمه میگیرم
بنظرم فعلا کاریش نداشته باش و هیچی نگو بزار فکر کنه باور کردی بعد یه بار بپا ببین میتونی مچشو بگیری ...
گفتم بهش پولم دادم حتی ولی بعید میدونم تا مدت ها بیاره کسیو نباید سریع می گفتم ولی واقعا دست خودم نبود و حالم بد بود تازه میگه تو اگه حرف دیگه رو باور کردی و به من اطمینان نداری دیگه خودت میدونی
گفتم بهش پولم دادم حتی ولی بعید میدونم تا مدت ها بیاره کسیو نباید سریع می گفتم ولی واقعا دست خودم نب ...
اره خیلی زود گفتی و متاسفانه تا مچشو نگیری نمیتونی ثابت کنی سعی کن یه جوری رفتار کنی ک انگار خیلی بهش اعتماد داری بگو من اشتباه میکردم حرفای دیگرانو باور میکردم و ببخشید بهت شک کردم و از این چیزا بعد یه مدتم باهاش خوب شو ببین میتونی مچشو بگیری؟
اره خیلی زود گفتی و متاسفانه تا مچشو نگیری نمیتونی ثابت کنی سعی کن یه جوری رفتار کنی ک انگار خیلی به ...
قرار شده اگه اومدن کارگرش بهم زنگ بزنه ولی میدونم حتی شده چند ماه دیگه نمیارتشون نمیدونم دردش چیه یه بارم توی دوستیمون با یه زن سن بالا بود و این زنه رو اشپزش میگفت چندساله باهم دوستن