2777
2789
عنوان

آروم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظر من زن فقط ی بار میتونه برگرده خونه پدرش

اونم وقتیه ک صددرصد حرفش طلاق باشه و دگ هیچچچچچچچ راهی برای درست شدن زندگیش نباشه

بقیش فقط باعث میشه خانواده ها ب خودشون اجازه ی دخالت و قضاوت کردن بدن

زندگی بچه بازی نیس ک😑

نه چندین بار بدجور کتک زده ولی خب من خودمم باهاش درگیر شدم و بهانه اومده دستش

شاید الان پشیمون شده

اگه گریه کرده 

دیگه کافیه

شما به پدرت بگو میخوای برگردی

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
یادت باشه یک زن هیج وقت سنگرش رو (خانه) ترک‌نمی کنه می تونستی تو خونت هم تنبیهش کنی یا ادب 

هر کار بگی کردم یه مدت خوب میشه ولی دوباره زود عصبی میشه

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
آخه یه هفته قبلش کتکم زد بخشیدم ولی دوباره تکرار کرد اون لحظه خیلی عصبانی بودم و خودش زنگ زد به بابا ...

احساس ميكنم شما خودتم پرخاشگري و خيلي وارد جزييات ميشي در برخورد با همسرت.بهش گير ميدي

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

حتما برگرد گلم شوهر به این خوبی !!

اخطار  اگه فکر می‌کنی اون دختری که تو خیابون شالش افتاده یا حجاب نداره باید مورد آزار کلامی و جنسی قرار بگیره ...اگه فکر می‌کنی دختری که آرایش یا تتو داره قصدش جلب توجه  دیگران ..  اگه فکر می‌کنی دختری که تو صفحه شخصیش عکس با پوشش دلخواهش میزاره باید مورد آزارقرار بگیره ... اگه فکر می‌کنی دختری که پریود شدن رو مخفی نمیکنه و پد بهداشتی رو تو کیسه مشکی نمیخره حیا نداره... اگه فکر می‌کنی دختری که چهار کلمه با یه مرد حرف زده و خندیده بی بند و باره ... اگه فکر می‌کنی به  اون دختری که تو خیابون بلند می‌خنده باید بد نگاه کرد و تیکه انداخت .. اگه فکر می‌کنی دختری که تو مهمونی لباس باز پوشیده باید با نگاهت آزارش بدی ... اگه فکر می‌کنی چون یک دختر مهمونی رفته و مشروب خورده حقشه مورد تجاوز قرار بگیره ... باید این رو بدونی ..... تو هم حامی تجاوزهستی... تو هم یک متجاوزی 
ب نظر من زن فقط ی بار میتونه برگرده خونه پدرش اونم وقتیه ک صددرصد حرفش طلاق باشه و دگ هیچچچچچچچ راه ...

آره موافقم ...

احساس ميكنم شما خودتم پرخاشگري و خيلي وارد جزييات ميشي در برخورد با همسرت.بهش گير ميدي

تا حدودی...ولی خب خیلی فداکاری میکنم اون حرصم رو درمیاره مثلا بیکار بود کار براش پیدا کردم تو محل کار خودم میگفت نمیرم

ب نظر من زن فقط ی بار میتونه برگرده خونه پدرش اونم وقتیه ک صددرصد حرفش طلاق باشه و دگ هیچچچچچچچ راه ...

دقیقا

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
تا حدودی...ولی خب خیلی فداکاری میکنم اون حرصم رو درمیاره مثلا بیکار بود کار براش پیدا کردم تو محل کا ...

امون ازين مردا كه اون روي مارو بالا ميارن

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
هر کار بگی کردم یه مدت خوب میشه ولی دوباره زود عصبی میشه

هر کاری یعنی دقیقا چیکار کردی واسه تغییر همسرت؟

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
احتمالا چون اینجوری مغروره و نم پس نمیده بیشتر ازش خوشش میاد

هیچ وقت دلتنگ نمی شدم اینجور ک میکنه از پا درمیارتم