2777
2789
عنوان

آروم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرت و از قبل نرمش کن دخترا نور چشم باباهان بابای خودم اولین و اخرین شرطش برای اینکه ب ازدواج رضای ...

مرسی گلی حرفت ...حرف دل خودمم هست چون بابام میخواد 

با سخت گیری کار رو به جای باریک بکشه و شوهرمم میخواد با سبک کردن من و تکرار اشتباهاتش تلاشی نکنه 

ولی من باید بین این دو رو بگیرم 

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
خودت بر تگردد بعدا میزنه تو سرت دوستی یا کسی رو واسطه قرار بده

حالا گفته میاد دنبالم ولی خیلی قلدر و مغروره ممکنه نه بابام کوتاه بیاد نه اون دوباره من بشینم سر جام 

آره ولی شوهرم انقد لجبازه ممکنه کار رو به طلاق ببره

اصلا منظورم این نیست 

شما بین تون عشق هست 

و الان دلتنگ هست 

باید از این فرصت استفاده کنی و درست کنی اوضاع رو

عزیز مهربان 

میگی اشکال در صبور نبودن خودت هم بوده 

ببین موضوع صبوری در جهت پیشبرد و اصلاح امور هست یا ماله کشی....

این رو خودت باید بفهمی و بهش برسی 

اگر عصبی هستی حتما باید با مشاور و حتی دارو درمانی (درصورت لزوم) درمان کنی

اگر ایشون مشکل کنترل خشم داره که داره باید با مشاوره پیش بره و بهش کمک کنی و خودش بخواد که با کمک مشاور راهکار های کنترل خشم رو یاد بگیره

اگر مشکل کار نکردن و مسئولیت پذیر نبودن هست الان وقت مناسبی برای با آرامش مسئولیت دادن و تشویق کردن هست

عزیزم اگر اول راه هستی و تازه ازدواج کردی و بچه نداری الان وقت مناسب اصلاح هست 

مطالعه دوتا کتاب رو هم بهت پیشنهاد میکنم 

سبک هست و بسیار کمک میکنه در مورد روابط (کلی هست نه فقط رابطه با همسر)

کتاب «وضعیت آخر» و «ماندن در وضعیت آخر»

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
مرسی گلی حرفت ...حرف دل خودمم هست چون بابام میخواد  با سخت گیری کار رو به جای باریک بکشه و شوه ...

اره واقعا

اینجور وقتا هر دو طرف ی جوری میخوان دل خودشون و خنک کنن

ان شاالله ک مشکلت حل میشه

ما خودمون تو تجربه ی مشابهی ک داشتیم اشتباهی ک کردیم این بود ک دختره اخرش بدون هیچی و با سبک کردن حرف خانوادش برگشت خونه ی شوهر و الان بازم پشیمونه

همش میگیم کاش اون موقع دوتا حق و نیگرفت بعد برمیگشت.یکیش حق طلاق،یکیشم حضانت بچه(اینم من باب تجربه😑🙈)

خلاصه ک عزیزم

پات و جای محکم بذار

خانوادتم با عزت نگه دار

خیلی ممنونم 💐💐

زنده و سلامت و پر از عشق و آرامش باشی در کنار همسرت

عزیزم حتما الان وقت بگذار و شرط بگذار 

شما همسر ایشون هستی و میتونی با قلق هایی که بلدی به سمت خواسته های درست هدایت کنی ایشون رو 

الان زمان مناسب هست 

نه که برگردی و باز اوضاع به روال قبل باشه 

روی دلتنگی خودت کمی صبوری کن و از دلتنگی ایشون  استفاده کن و بهترین نتیجه رو بگیر 

مشاوره برو حتما

و تلفنی هم با 1480 صحبت کن قبل از هر تصمیم و عملی 🌼🌼

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
زنده و سلامت و پر از عشق و آرامش باشی در کنار همسرت عزیزم حتما الان وقت بگذار و شرط بگذار  شم ...

آره مشاوره رو دارم میرگ