2777
2789
عنوان

کمک فورییی خواهشش میکنمم

242 بازدید | 25 پست

داستان زندگیه دختر دایمه لطفا کمک کنید خواهرانه دختر دایم با پسر عمش ۳ سال دوست بودن سر دعوای جدا شدن دختر دایم با برادر عشقش دوست شد و الان با عشق سابقش آشتی کردن آیا این موضوع رو به عشقش بگه ؟میترسه اگه نگه فردا خوانواده دوس پسرش مانع ازدواجشون بشن 

متن در تاریخ ۹۹/۹/۹بزرگترین آرزوم خونه دار شدن رسیدممم ممنونم خدایاا  بچه ها کی در مورد کیست چیزی میدونه کمکم کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سریال ترکیه ای شد یا من اشتباه فهمیدم؟

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!

😐😑شک نکن نمیاد خواستگاری چون با داداششم بوده

السلام علیک یااباعبدالله الحسین 🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤️ حامله نیستم از تیکر خوشم میاد ❤️ قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون ❤️ 
نه برا چی بگه نگه 

خب فردا اون داداشش مانع نمیشه بگه این با من دوست بود 

متن در تاریخ ۹۹/۹/۹بزرگترین آرزوم خونه دار شدن رسیدممم ممنونم خدایاا  بچه ها کی در مورد کیست چیزی میدونه کمکم کنه
خب فردا اون داداشش مانع نمیشه بگه این با من دوست بود 

نفهمیدم یعنی اول با این پسرعمه اش دوست شده بعدداداش رله اولش که اونم پسرعمه اشه دوست شده بعد با پسرعمه 2کات کرده دوباره با رله اولش دوسته.؟

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!
نفهمیدم یعنی اول با این پسرعمه اش دوست شده بعدداداش رله اولش که اونم پسرعمه اشه دوست شده بعد با پسرع ...

اره دقیقا 

😔

قضیه پیچیده شد ی کم ببین درست فهمیدم یان