2777
2789
عنوان

دَرد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 28 پست
خب از یوبوست دردش میاد دیگه  من خودمم سه روز اول پریودی یبوست شدید میگیرم

ای کاش که از یبوست باشه تو گوگل خوندم نوشته بود اندژیو یه اینجور اسمی ناباروری اینا گفته بود میگیره کسی که اینجوریه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم چه ناراحتی ولی تاحالا نداشتم اصلا!!!نمیدونم این درد وامونده چیه 

طبیعیه بابا ی شیاف دیکلوفناک بزار .من مجرد بودم ی شب خواب دیدم ی دیو دو سر گنده ی گرز بزرگ رو .....یعنی اینقدر مقعدم درد میکرد که این خوابای چرت و پرت میدیدم بعد بیدار  شدم دیدم پریود شدم😂😂😂

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
ای کاش که از یبوست باشه تو گوگل خوندم نوشته بود اندژیو یه اینجور اسمی ناباروری اینا گفته بود میگیره ...

گوگل و ول کن همه چیز و به سرطان و ناباروری ربط میده 

بعد از پاک شدنت برو خودت دکتر زنان احتمالا عفونت داری

طبیعیه بابا ی شیاف دیکلوفناک بزار .من مجرد بودم ی شب خواب دیدم ی دیو دو سر گنده ی گرز بزرگ رو .....ی ...

خدا کنه طبیعی باشه😔اگ خجالت از خانواده نبود تو دسشویی چنان چیغی میزدم یعنی از درد مردم زنده شدم

مرسی حتما

فدات شم نگران نباش

دیکلوفناک هم که دوستمون گفت مسکن خیلی خوبیه آرومت میکنه

ولی درد الانت بیشتر بخاطر اینه که از یوبوست اذیت شدی احتمال داره از داخل زخم کوچیک شده باشه اون اذیتت کنه

خدا کنه طبیعی باشه😔اگ خجالت از خانواده نبود تو دسشویی چنان چیغی میزدم یعنی از درد مردم زنده شدم

ی دکتر بدو خودت تنهایی اینارو قشنگ برات توضیح میده

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
اخه من تنها امکانش نیست برم مامانمم باهام باید بیاد نمیتونمم بهش بگم با من نیاتو مطب!!

خب تنها برو اصلا نفهمه چی میشه.نگو میری دکتر