دارم از درد میمیرم پ ر ی و د هستم وپایین شکمم به شدت درد میکنه اصلا هم نمیتونم برم دسشویی بزرگ خیلی دردم میگیره از اون ناحیه نمیتونمم صدامو در بیارم پیش مامانم میترسم بگه بریم دکتر و دکتر بخواد معاینه کنه و علتش مثلا از رابطه باشه یا دکتر بپرسه دختری یا زن و بمونم چی بگم و مامانم بفهمه با نامزدم رابطه داشتم کسی راهکاری میدونه دارم میمیرم😢😢😭😭😭
نه عزیزم چه ناراحتی ولی تاحالا نداشتم اصلا!!!نمیدونم این درد وامونده چیه
طبیعیه بابا ی شیاف دیکلوفناک بزار .من مجرد بودم ی شب خواب دیدم ی دیو دو سر گنده ی گرز بزرگ رو .....یعنی اینقدر مقعدم درد میکرد که این خوابای چرت و پرت میدیدم بعد بیدار شدم دیدم پریود شدم😂😂😂
🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
خدا کنه طبیعی باشه😔اگ خجالت از خانواده نبود تو دسشویی چنان چیغی میزدم یعنی از درد مردم زنده شدم
ی دکتر بدو خودت تنهایی اینارو قشنگ برات توضیح میده
🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
اخه من تنها امکانش نیست برم مامانمم باهام باید بیاد نمیتونمم بهش بگم با من نیاتو مطب!!
خب تنها برو اصلا نفهمه چی میشه.نگو میری دکتر