2821
2789
عنوان

تولد جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 48 پست
اول بگو دوسش داری یانه

هم اره هم نه 

خداجون خودت کمکم کن😣 من از امید تو ناامید نمیشم 😢آدم داغون از اول داغون نبوده😏داغونش کردن 😭آدم آرومم همینطور 😓آدم عصبی ام همینطور 😤ولی آدم بیشعور 😷از اول بیشعور بوده 🤗😒🤐ما که بهشت برو نیستیم لاقل بیاید گناهامون هماهنگ کنیم جهنم بیافتیم تو یه محل ☺😑😐به بعضی ها انقدر بها میدی که یه روز خودت دیگه نمیتونی بخریش     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه،

منتشر می‌شه.

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن. 🌷

یه بسته کاندوم کلی خوشحال میشه و ازت تشکر میکنه که انقد بفکرش هستی. 

استفاده نمیکنه 

خداجون خودت کمکم کن😣 من از امید تو ناامید نمیشم 😢آدم داغون از اول داغون نبوده😏داغونش کردن 😭آدم آرومم همینطور 😓آدم عصبی ام همینطور 😤ولی آدم بیشعور 😷از اول بیشعور بوده 🤗😒🤐ما که بهشت برو نیستیم لاقل بیاید گناهامون هماهنگ کنیم جهنم بیافتیم تو یه محل ☺😑😐به بعضی ها انقدر بها میدی که یه روز خودت دیگه نمیتونی بخریش     
 بلیز بخر

اوهوم فک کنم خوب باشه شوهرم میگه ولش کن ما تولد بچه هاش میریم دیگه 

اخه ۲ تا چیز یکی کرده بعدم پارسال خرید ۱۵۰ من الان کم کمش باید دو برابر خرج کنم بعدم تولد بچه هاش رف ...

قشنگ یه تیشرت معمولی بخر

من ۵ سال تولدشو تبریک میگفتم دریغ از یه سال تبریک بهم بگه منم گفتم از این به بعد تبریک نمیگم حتی اگه همه جلوی من بهش تبریک بگن

دیروز همرو دعوت کرده بود خونش مادرشوهرمو خواهرشوهرامو جز من البته یه تعارف خشک و خالی به شوهرم زد

میتونست بهم زن بزنه 

وقتی مادرشوهرم اونجا بود زنگ زدم یه بار نگفت بگو بیاد

ما عروسی کردیم دیدنی خونه  هیچی نیاورد حتی یدونه بستنی ۵ بار اومده خونم خورده هیچی نگرفته دستش بیاره من هروقت میرم برای بچه هاش خوراکی میخرم

۹۰ درصد جاریا مفت نمیارزن

یه تیشرت ۳۰.۴۰ تومنی ببر از سرشم زیاده

🦄🌈💜میشه برای حاجتام صلوات بفرستین💜🌈🦄
قشنگ یه تیشرت معمولی بخر من ۵ سال تولدشو تبریک میگفتم دریغ از یه سال تبریک بهم بگه منم گفتم از این ...

بقران دقیقا مثل من با این تفاوت که مادرشوهرم اونو دوس داره و یجورایی اصلا ازش میترسه انگار منم بدم میاد 

بقران دقیقا مثل من با این تفاوت که مادرشوهرم اونو دوس داره و یجورایی اصلا ازش میترسه انگار منم بدم م ...

اخ گفتی 

۴ سال فرق ازدواجمونو میگفت لباس عروس اونو قرض بگیرم برای عروسیت بپوشبرای اون خریده بود برای من از جاری بگیره که خداروشکر خواهرشوهرام گفتن این چه کاریه اونم زد زیر حرفش

شوهرمو شیر کرده بود که بگو بره از اون بگیره اونم یه لباس داغون بود😔

اونو دوست داره چون پاچه خواره چون دوماه یه بار میاد سر میزنه و هر روز باهاش تماس میگیره ولی من. دو سه روز یه بار میرم بهش سر میزنم ناراحته که چرا هر روز نمیای سر بزنی 😔چون توی یه کوچه ایم

و جاریم ۷.۸ دقیقه خونش با مادرشوهرم فاصله داره!

چی بگم خیلی دلم میگیره بی زبونم هستم به شوهرمم میگم میگه تو حساسی البته میدونه مادرش اخلاقش بده فقط گریه میکنم

خداییش پدرشوهرم خوبه خدا حفظش کنه

اخ گفتی  ۴ سال فرق ازدواجمونو میگفت لباس عروس اونو قرض بگیرم برای عروسیت بپوشبرای اون خریده بو ...

تو منی یا من توام 😐😓😢😭بقرآن برای اون یه عالمه طلا خریدن برای من حلقه ازدواج ام به زور خریدن عروس های اول شانس دارن  اصلا میترسن ازش 

تو منی یا من توام 😐😓😢😭بقرآن برای اون یه عالمه طلا خریدن برای من حلقه ازدواج ام به زور خریدن عروس ...

عروس اول که ویلا و خونه و ماشین شوهرشو فروخت بدهی داداششو داد اونم بدون اینکه به شوهره بگه ولی هنوزم تاج سر مادر شوهره کلی چیزای دیگه ام هست دومیه ام فقط به اینا فحش میده و زبون درازه ولی احترامشو دارن اینی که گفتم سومیست

منم که فقط شدم حمال اینا احترامشونو دارم همه ی مهمونیا فقط منم که کار میکنم و خواهرشوهرام اخرم زبون مادرشوهر روی من درازه😔همه ی فامیل تعریف منو میکنن میگن مظلومه و مهربون ولی اینا قدرمو نمیدونن 

عروس اول که ویلا و خونه و ماشین شوهرشو فروخت بدهی داداششو داد اونم بدون اینکه به شوهره بگه ولی ...

خیلی ها لیاقت ندارن باید اصلا رفت وامد نکنی ما کلن ۲ تا جاری ایم ۱۰ سال از من بزرگتر ولی خودشو در حد من میدونه خرید عروسی هرچی خریدم کپی من خرید از شرت سفید و قرمز تا بادی اسپلش اون ابی برداشت من صورتی تادید من صورتی برداشتم اونم صورتی برداشت یه روز درمیون ازصبح تا شب خونه مادرشوهرم میخوره جمع میکنه میبره ۲ تا بچه داره ازشون نفرت دارم انقدر پرو کسافطن که 

خیلی ها لیاقت ندارن باید اصلا رفت وامد نکنی ما کلن ۲ تا جاری ایم ۱۰ سال از من بزرگتر ولی خودشو در حد ...

یکی از جاریام باعث شد من از کارم اخراج بشم من و همسرم شریک شوهرش بودیم بعدم شوهرم و بی کار کرد بعد دوتا داداشای دست و پا چلفتیش و استخدام کرد که اوناام نتونستن و فقط یه هفته کار کردن

نونمونو برید اول ازدواج 

نمیدونم چرا خدا به این ادمای دل سیاه پول بیشتر میده

دیگه از نون بریدن بدتر داریم

بازم من سکوت کردم و احترامشونو حفظ کردم

😔به بچه هاش محبت کردم

یکی از جاریام باعث شد من از کارم اخراج بشم من و همسرم شریک شوهرش بودیم بعدم شوهرم و بی کار کرد بعد د ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن ارزش ندارن لیاقت محبت ام ندارن ولشون کن انشالله خدا بهترین ها رو جلو روت بزاره 

عزیزم خودتو ناراحت نکن ارزش ندارن لیاقت محبت ام ندارن ولشون کن انشالله خدا بهترین ها رو جلو روت بزار ...

انشالله ممنونم

همینطور برای شما

حالا میخوای کادو چی ببری ؟

یه چیز معمولی ببر

در حد ۱۰۰ تومن حرفیم زد جواب داری بدی بگو تو دوتا مراسم یه کادو دادی اونم پارچ و لیوان